Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
Olcsó lesz a búza, mivel bőséges termés várható belőle
2016. Július 27. Szerda, 08:05

altJó búzatermés mellett alacsony terményár várható idén Magyarországon, 5 millió tonna búza kerülhet a magtárakba a Magro.hu online mezőgazdasági piactér előrejelzése szerint. A Magro Gabonaindex (MGX) értéke és június végén 10330 ponton állt a megelőző 10291 ponthoz képest. A portál adatai szerint mintegy 15-20 százalékkal olcsóbb idén a búza, mint tavaly. Kevéssel 51 ezer forint felett nyitott januárban az étkezési minőségű termény a legközelebbi lejáratra és 43,5 ezer forinton fejezte be a júniust.

Bővebben...
 
2016. július 20-tól megszűnik a „diabetikus”, „cukorbetegek is fogyaszthatják” és a narancssárga kör jelölés
2016. Július 19. Kedd, 07:12

altA diabetikus” élelmiszer kategóriát megszüntető 1169/2011/EU, valamint az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló 1924/2006/EK rendelet  2013. július 20-án lépett hatályba, és három év türelmi időt adott a „diabetikus” élelmiszerek gyártóinak, forgalmazóinak arra, hogy felkészüljenek és átálljanak egy új szisztémára. A jogszabályt 2016. július 20-tól kötelező alkalmazni, ám az eddig az időpontig becsomagolt/piacra helyezett élelmiszerek a készletek kimerülésig (a szavatossági idő lejártáig) forgalmazhatók. A változás mellett elsősorban az szólt, hogy a diabetikus termék elnevezést nagyon sokan marketingeszközként használták.

Bővebben...
 
Csaba József temetése
2016. Július 06. Szerda, 06:47

altCsaba József hamvait a Farkasréti Temető Németvölgyi úti ravatalozójában 2016. július 8-án 9 órakor búcsúztatják, majd helyezik örök nyugalomba.

Bővebben...
 
Uniós szabályokkal ellentétes az élelmiszerlánc-felügyeleti díj
2016. Július 05. Kedd, 14:10

 altaltAz Európai Bizottság véleménye szerint az árbevételtől függő progresszív díjszerkezeten alapuló két adóügyi intézkedés sérti az uniós állami támogatási szabályokat, ezért az élelmiszerlánc-felügyeleti díj a dohánytermék-értékesítést terhelő adó mellett szabályellenes. A bizottság arra a következtetésre jutott, hogy a progresszív díjszerkezet szelektív előnyöket biztosít az alacsony forgalmú vállalkozások számára a versenytársaikkal szemben.  A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményében közöltek szerint az 1 ezrelékes élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletét július 31-ig kell befizetniük az élelmiszerlánc-szereplőknek.

Bővebben...
 
Megint lesz „Törökbálinti Ősz”
2016. Július 02. Szombat, 09:07

alt2016. szeptember 24- 25-én, Törökbálinton, a Magyar – Szlovák Üzleti és Tájékoztatási Központban az előző években megtartott vásárokhoz hasonlóan sokprogramos, több lábon álló rendezvényként kerül megrendezésre a Törökbálinti Ősz Vásár és Kiállítás. A rendezvényre elsősorban helyi és környékbeli vállalkozások jelentkezését várják, de távolabbi településeken működő, akár határon túli vállalkozóknak is biztosítanak lehetőséget. A látogatók a vásár mindkét napján ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, vehetnek részt a különböző programokon.

Bővebben...
 
Megalakult a Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség
2016. Június 30. Csütörtök, 07:17

altAz MTI tájékoztatása szerint a szövetség legfontosabb célkitűzései között szerepel a helyi és a hazai piac védelme, a kis- és középvállalatok, illetve a helyben gyártott termékek készítőinek megerősítése, a termékek piacra juttatásának segítése, továbbá a multinacionális édesipari kínálat alternatívájaként a belföldi kis- és közepes cégek termékeinek piaci támogatása.a Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség (CSÉSZE) elnöke Rebrus Csaba, alelnöke Füleky György.

Bővebben...
 
Szakmai konferencia a cukorfogyasztás csökkentésére
2016. Június 29. Szerda, 07:41

altAz Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége 2016. június 8-án Cukorfogyasztás-csökkentés: egészségpolitikai célok és lehetőségek a táplálkozástudomány, az élelmiszerbiztonság, a technológia és a versenyképesség tükrében” címmel szakmai konferenciát szervezett Budapesten.

Bővebben...
 
Elhunyt Csaba József
2016. Június 21. Kedd, 08:32

altMély fájdalommal tudatjuk, hogy Csaba József a Sütőipari Kutatóintézet igazgatóhelyettese, a jogutód Sütőipari Műszaki Gazdasági Társaság műszaki-gazdasági tanácsadója, a SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK ny. főszerkesztője, 2016. június 13-án 87 éves korában csendesen eltávozott.

Bővebben...
 
Módosította alapszabályát a nemzeti agrárgazdasági kamara
2016. Június 09. Csütörtök, 10:13

altA Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2016. május 26- án Gödöllőn tartotta országos küldöttgyűlését. A küldöttgyűlés módosította a Kamara alapszabályát. A változtatás egyik legfőbb célja az adminisztrációs terhek csökkentése, a pótlékok és a szankciók.

Bővebben...
 
Megint bezárt egy pékséget a NÉBIH
2016. Június 09. Csütörtök, 08:50

altCsótánytetemet, málló falfestéket és koszt találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei a Cipó Duó Kft 1184 Budapest, Tinódi u. 13. szám alatti telephelyén. Az akció során számos szabálytalanságot tártak fel az ellenőrök, és 36 tételben 483,53 kg élelmiszert vontak ki a forgalomból, valamint elrendelték a kiskereskedelmi egységekbe kiszállított „zsemlemorzsa” visszahívását is.

Bővebben...
 
Magyar Élelmiszerkönyv – Sütőipari termékek szakmai napja
2016. Május 25. Szerda, 10:59

altaltA Földművelésügyi Minisztérium (1055 Kossuth tér 11) 2016. június 16-án 10.00-13.00 óra között az FM Darányi Ignác termében tartja a Magyar Élelmiszerkönyv – Sütőipari termékek szakmai napját. A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.

Bővebben...
 
Új üzletlánc a Fornettinél
2016. Május 14. Szombat, 10:18

altA „Fornetti Food and Beverage” üzletlánc első boltját Budapesten a Ferenciek terén április elején nyitotta meg; az új üzlettípus lesz a nyugat-európai terjeszkedés zászlóshajója is. Koncepciójának megfelelően az FFB egységben a Fornetti az aktuális fogyasztói igényekhez igazodó tudatos stratégiával bővítette termékkínálatát,tudatos fogyasztókat megcélzó termékekkel, sajátmárkás üdítőkkel, street food kínálattal, valamint korszerű arculattal várja régi és új vásárlóit. A cég az üzlettípusból a fővárost és a vidéki nagyvárosokat egyaránt lefedő üzletlánc kiépítését tervezi.

Bővebben...
 
Megint bezáratott egy albán pékséget a NÉBIH
2016. Május 12. Csütörtök, 14:42

alt altLátványpékséget ellenőrizték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei. Az akció során számos szabálytalanságot tártak fel a hatóság ellenőrei. A jelöletlen, és lejárt minőségmegőrzési idejű alapanyagok és a súlyos higiéniai hiányosságok miatt 151,4 kg lisztet, adalékanyagokat és péksüteményeket vontak ki a forgalomból. A bezáratott látványpékséget a Kregza Kft. üzemelteti, a cég székhelye XIV. kerület, Kerepesi út 28. alá van bejegyezve.

Bővebben...
 
Élelmiszerlánc-felügyeleti díj 2016 évi bevallása és befizetése
2016. Május 09. Hétfő, 09:25

altA 2016. évi felügyeleti díj bevallás határideje 2016. május 31. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Felügyeleti Díj és Forgalmazói Ellenőrzési Igazgatóság tájékoztatása szerint a bevallást a NÉBIH honlapjának elektronikus ügyintézés felületén kell feltölteni. A díj a múlt évi nettó árbevétel egy ezreléke. Az első részlet befizetési határideje július 31.

Bővebben...
 
Elhunyt Kurdi András
2016. Május 05. Csütörtök, 07:09

altKurdi András 61éves korában váratlanul elhunyt. Kurdi András 2011-től két éven át volt a Magyar Pékszövetség elnöke. Búcsúztatására 2016. május 5-én 14 órakor a felsőtárkányi temetőben kerül sor.

Bővebben...
 
Felfüggesztette működését, majd újraindulását engedályezte egy budapesti cukrászüzemnek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
2016. Május 04. Szerda, 09:34

alt2016. május 3-án a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felfüggesztette a Goldmann és Társa Kft. (1149 Budapest, Mogyoródi út 32) cukrászüzeme működését egy ellenőrzés után. Az üzemben 90 tétel, 336 kgjelöletlen alapanyag, ismeretlen gyártási idejű félkész- és késztermék, valamint súlyos higiéniai problémák voltak. Az eljárás során több mint 330 kg részben lejárt illetve nem nyomonkövethető alapanyagot és a nem megfelelő higiéniai körülmények közt készült termékeket kellett megsemmisíteni. A hatóság kötelezte a gyártót, hogy azon termékeit, amiknek még nem járt le fogyaszthatósági ideje hívja vissza a kereskedelemből.

Bővebben...
 
Veszélyjelzés az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén érkezett információk szerint
2016. Április 23. Szombat, 07:30

altaltAz Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) érkezett riasztás szerint fémdarabot találtak lengyel előállítású 7 Days Croissant elnevezésű termékben.  A csomagolt kakaókrémes croissant minőség-megőrzési ideje 2016. április 22-e, így az üzletek polcain nagy valószínűséggel már nem találhatóak meg.Az érintett tételből Magyarországra is érkezett, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal arra kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el.

Bővebben...
 
Kedvezményes áfakulcs a sütőiparban is!
2016. Április 21. Csütörtök, 14:04

altaltA magyar költségvetés legjelentősebb bevételi tétele az áfa, de jelentős - alapesetben 27 % - os - mértéke miatt képes torzítani a tisztességes piaci viszonyokat, mert elkerülése kis kockázattal és jelentős versenyelőnnyel jár.  Kedvezményes -5 és 18 százalékos- áfakulcsok mellett vannak: közérdekű tevékenységre tekintettel áfamentes szolgáltatások is.

Bővebben...
 
Hazai fejlesztésű pékség-kávézólánc, a BITE bakery café
2016. Április 19. Kedd, 10:10

altHálózatépítésbe kezdett a teljességgel hazai fejlesztésű pékség-kávézólánc, a BITE bakery café, amely 2013. február 13-án nyitotta meg első üzletét Budapesten, a Nyugati téren. A három éve megnyitott első üzletüket, és üzleti modelljük kikristályosodását követően hálózatépítésbe kezdenek, és hamarosan Debrecenben, Szegeden és Kecskeméten nyithatnak újabb kávézókat. Készen állnak arra, hogy várhatóan országos franchise-hálózatot kiépítésével több tucat BITE pékség-kávézó nyíljon országszerte.

Bővebben...
 
Autó vagy bicikli?
2016. Április 18. Hétfő, 14:24

altaltA Magyar Kerékpáros klub szakmailag megalapozatlannak tartja Budapesten a főpolgármester fenntartható közlekedési módok visszaszorításáról tett bejelentéseit, mert szerintük élhető város helyett folyamatos szmog riadó képe rajzolódik ki Budapest jövőjeként. A Magyar Kerékpáros klub álláspontja szerint a tömegközlekedés és a kerékpározás visszaszorítása még nagyobb dugókat, még egészségtelenebb környezetet, a kevés közösségi tér további csökkenését és a mostaninál is nagyobb szmogot hozhatnak Budapestre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 57
Webdesign: IRQ