Egyéb kategória

Mik a legjobb kellékek, melyeket megvásárolhatunk a kutyánknak?

A kutyának mindig szüksége van arra, hogy különféle jutalmakat, kellékeket, tárgyakat vásároljunk neki – hiszen, pont olyan, mint egy gyerek. Van külön érzelmi világa, kedvenc tárgyai és szereti, ha kimutatjuk irántuk a kedvességünket. Mit tehetünk annak érdekében, hogy a kutya mindig jól érezze magát? Mit érdemes vásárolni neki?

Kutyaház

A kutyaház talán a legelső, amiről gondoskodnunk kell, ha az állat nem jöhet be a házba, valamint verandára. Fontos, hogy soha ne ázzon be, kényelmes legyen, és igényes megjelenésű – ezt a három szempontot kell gondosan mérlegelni a vásárlás előtt.

Kislabda

A kislabda akkor nagyon jó opció, ha néha játszani is tervezünk az állatunkkal. Ilyenkor az a legfontosabb, hogy az ténylegesen beleférjen az állat szájába, és hogy könnyen tudja rágni, valamint játszani azzal.

Fekhely

Hol heverészik a kutyus nap mint nap? Nagyon fontos belegondolni abba, hogy a fekhely exkluzivitása is nagyon sokat használhat, számíthat a kényelem tekintetében – nem minden kutyusnak van kényelmes fekhelye.

Tálak

Miből fog enni? Ugye, nem egy ócska, rozsdás tálból? Hát, persze, hogy nem – hanem a lehető legjobb fémből készült etetőből, hiszen ezt megérdemli minden egyes kutyus. Nem is kérdés, hogy erre is be fogunk-e ruházni vagy sem.

Jutalomfalat

Mit fog enni az állat? Szereti a jutalomfalatot? Nincs olyan kutya, aki ne szeretné. Legyen ízletes, apró és megkapó – nincs más követelmény és igény ezzel szemben.