Balatoni fesztivál tippek
Egyéb kategória

Mire kell igazán odafigyelni egy balatoni fesztiválon?

A Balatonon, mikor egy fesztiválra megyünk, bizony oda kell figyelnünk arra, hogy mit teszünk, mit mondunk, és hogy hogyan viselkedünk másokkal. Pár rossz mozdulat, elszabadult indulat, és könnyedén kerülhetünk bajba vagy kellemetlen helyzetbe – megfelelő józanság, éberség és emberi meggondolás szükséges ahhoz, hogy mindig a legjobb döntéseket hozhassuk meg.

Hogyan kell a fesztiválra érkezni?

A fesztiválra menni mindig pontos időben kell. Különben elképzelhető, hogy nem fognak nekünk egykönnyen belépési engedélyt adni. Ezzel ugyanis megzavarnánk a tömeget. Ezért kiemelkedően fontos, hogy mindig próbáljunk meg józanul állni minden kérdéshez.

Hogyan kell onnan távozni?

Távozni mindig stílusosan kell. Nem mindegy, hogy hogyan megyünk el onnan – azonban tartsuk szem előtt, hogy nem mindenki képes hazafelé vezetni. Ezért lehet érdemes egy józan ismerősünket megkérni, hogy vigyen minket haza, vagy akár az is opció lehet, ha egy balatoni taxisofőrt hívunk.

Mit érdemes vinni a haveroknak?

Az ismerősöknek, haveroknak mindig kell valamit vinni. Mondjuk egy jó bort, vagy egy finom chipset, hogy mindenki jól érezze magát, és úgy érezze, hogy törődnek vele személyesen is. Enélkül szinte képtelenek lehetünk arra, hogy kivívjuk az elismerésüket.

Mit érdemes csinálni még a fesztiválon kívül?

Mindig menjünk el csatangolni valahová. Bárhová, de teljesen mindegy, hogy hová. A környező fagyizókba is betérhetünk a környéken, vagy akár elmehetünk sétálni egyszerű cél nélkül, fel-alá a környéken, ez is nagyon divatos mostanában. A haverokkal ez is igazi élmény lehet!

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.