Egyéb kategória

Műfű kertbe, sportpályára, teraszra és játszótérre

Nagyon sokan azt gondolják, hogy nem jó ötlet kertbe műfüvet rakni. Az igazság az, hogy az egyik legjobb lehetséges kertberendezői ötlet, de ezen felül nem csupán az otthoni, hagyományos kertekben az egyik legjobb választási lehetőség: hanem akár teraszra, sportpályára és játszótérre is lehet tenni.

A kertben miért jó ilyet látni?

A kertben azért, mert ott mindig csak az egyhangúság van jelen. Ugyanazok az ismert páfrányok, és ugyanaz a pázsit… Nagyon unalmassá válhat mindez egy idő után.

Sportpályára miért érdemes kihelyezni?

A sportpályákon is általában műpázsit van. Ennek az az oka, hogy a sportpályákon nincs idő azzal foglalkozni, hogy folyamatosan a gyomot irtsuk ki. Itt mindig elsőosztályú pázsitnak kell lennie, ehhez viszont olyan kell, amit nem kell folyamatosan gondozni.

Szintén elengedhetetlen, hogy a pázsit mindig ragyogjon. Egy foci sportközvetítést nem lehet úgy kivitelezni, hogy a fű sárgás színű. Milyen lenne mondjuk a világbajnokság?

Teraszra miért vegyünk?

A terasz a relaxáció egyik nagyon fontos helyszíne. Ha ide megyünk ki, akkor kizárólag a kikapcsolódással szeretnénk majd foglalkozni – és ehhez egy nagyon idilli környezetre lesz szükségünk. Pont ezt a különleges idillt teremti meg a műfű a teraszon.

Na és a játszótérre?

A gyerekek beállítottságukból adódóan olyanok, hogy imádják a műfüveket. Mindez annak köszönhető, hogy szeretik a különlegességeket, és azt, ami számukra picit ismeretlen. Szinte biztos, hogy ujjongani és rajongani fognak, ha meglátják, hogy a házi dekoráció ezzel bővül.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.