Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hét, 4 nap .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
Egészségügyi háttérintézmények átalakítása
2015. Május 19. Kedd, 08:39

altalt2015. március 1-jével átalakult az Emberi Erőforrások Minisztériumának számos egészségügyi háttérintézménye. A változások nyomán átalakul az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH), a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) szervezeti struktúrája, és elkezdi működését az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK). Többletfeladatokat kap az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), megalakul - két intézmény összevonásával - az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, míg az Országos Igazságügyi és Orvostani Intézet feladatait a Semmelweis Egyetem veszi át.

Bővebben...
 
A Varázskemence napja: 2015. május 7
2015. Május 10. Vasárnap, 08:51

altalt2015. május 16-án a Vakok Iskolájának udvara egy varázslatnak lesz a helyszíne. A közel 200 éves múltra visszatekintő intézmény udvarán a gyerekek maguk fűtik fel a kemencét, dagasztják és sütik meg a kenyeret, valamint készítenek a látogatóknak szendvicseket belőle és letűnt ízeket és illatokat fognak visszavarázsolni. A rendezvény mottója: kenyér adta örömök - kemencés érzések! A Varázskemence napján 2015. május 16-án, szombaton 10 és 16 óra között egy remélhetőleg felejthetetlen napot szereznek a fogyatékkal élő gyermekeknek a Vakok Iskolájában (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.).

Bővebben...
 
ANUGA Köln 2015. október 10-14.
2015. Május 07. Csütörtök, 07:07

altA 33. Anuga Kölnben,10 élelmiszeripari szakvásár egy fedél alatt. Az Anuga a világ legnagyobb és legfontosabb élelmiszer és ital kiállítása, melyet új piacok és célcsoportok, az összes trend és témakör jelenléte és mindezek felett új kapcsolatfelvételek és üzletkötések jellemez.

Bővebben...
 
Újjá alakult a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság Sütő és Cukrászipari Szakbizottsága
2015. Április 30. Csütörtök, 07:21

alt2015. április 16-án a Földművelésügyi Minisztériumban alakuló ülését tartotta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság Sütő és Cukrászipari Szakbizottsága. A Szakbizottság elnöke ismét Badakné dr. Kerti Katalin, elnökhelyettesnek a Szakbizottság egyhangúlag Horváth Ferencet, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnökét választotta. A szakbizottság titkára Kuti Beatrix szakreferens.

Bővebben...
 
Új szakmai elnököt választott a cukrász ipartestület
2015. Április 26. Vasárnap, 10:58

altA Magyar  Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete tisztújító küldöttgyűlése új vezetőséget választott. Szakmai elnök  lett Horváth Ferenc cukrász, a társelnöki tisztséget Selmeczi  László, az ipartestület ügyvezetője tölti be. Az ipartestület tájékoztatása szerint az új vezetés célként  határozta meg a taglétszám növelését, a szakmai kontroll erősítését  a szakmunkás- és mesterképzés felett a kamarákkal együttműködve, a  minőségi cukrásztermékek népszerűsítését, a gazdasági  érdekérvényesítő tevékenység erősítését.

Bővebben...
 
A Házikó, egy újfajta élelmiszergyártó kisüzem
2015. Április 12. Vasárnap, 07:43

altA Házikó híd vidék és város között, elsősorban a létrehozott tartósítószer és adalékanyag mentes termékek miatt. Alapanyagot csak olyan gazdáktól vásárolnak, akiket jól ismernek, és akikkel állandó kapcsolatban állnak. Aki „Házikó-ételeket” eszik, az biztos lehet benne, hogy nemcsak jó minőséget kap, de vásárlásával részt vesz a hazai vidék fejlesztésében: elősegíti a beszállító kistermelők fenntartható módon történő alapanyag termelését ezzel kis mértékben, de hozzájárul a klímaadaptáció folyamatához.

Bővebben...
 
A Gazdasági Versenyhivatal szerint az Auchan visszaélt jelentős piaci erejével
2015. Március 25. Szerda, 09:34

altaltA Gazdasági Versenyhivatal 1 061 300 000 forintra bírságolta az Auchant. Döntése szerint az Auchan Magyarország Kft. megsértette a kereskedelmi törvényt, mert utólagos árkedvezmény-támogatás címén, egyoldalúan díjat számított fel beszállítóinak, azért hogy termékeik bekerülhessenek az Auchan árukészletébe. Az ügy hivatali nyilvántartási száma: Vj/60/2012.

Bővebben...
 
GastroPan - romániai szakkiállítás
2015. Március 24. Kedd, 12:41

alt2015. március 19 – 25 közötti időszakban, hetedik alkalommal került megrendezésre, a GastroPan szakkiállítás. A marosvásárhelyi President Kiállítási Központja szolgált a technológia, művészet és innováció találkozópontjául. Több mint 130, 24 országból érkező beszállító állította ki legújabb innovációit a GastroPan 7000 négyzetméteres kiállító-felületén.

Bővebben...
 
IBA 2015 a cukrászatok és pékségek vezető világvására
2015. Március 23. Hétfő, 14:19

altAz IBA már 1949 óta a szakmai találkozóhelye cukrászoknak, pékeknek. Ez a vezető szakvásár több mint 70.000 látogatót vonz több mint 160 országból. Az IBA - n a legsikeresebb, a leginnovatívabb és a legnagyobb cégek mutatják be a legújabb trendeket, információkat – a sütéstől a csomagolásig. Idén a kávé, snack és a csomagolás lesznek a kulcstémák.

Bővebben...
 
Eladó belvárosi pék-cukrász műhely és bolt
2015. Március 23. Hétfő, 13:06

altKözép –magyarországi kisváros sétálóutcájában lévő szolgáltatóház földszintjén 220 m² alapterületű pék-cukrász műhely és bolt. Az eladó egység 52 m² nemenkénti vizesblokkal ellátott bolt és presszó kb.35 m²-es teraszhasználattal. A műhely 2012. óta rendelkezik pék-cukrász és fagylalt termékek gyártására jogosító működési engedéllyel és hosszú távú bérleti lehetőséggel.

Bővebben...
 
Pék- cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny Szeged 2015. március 16-20
2015. Március 23. Hétfő, 11:12

altA Földművelésügyi Minisztérium felhívása alapján, a Nemzeti Agrárkamara szervezésében, a Fodor József Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, 2015. március 16-20. között a Pék- cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny megrendezésre került.

Bővebben...
 
A földművelésügyi miniszter díjat adományozott szakmánk két kiválóságának
2015. Március 16. Hétfő, 10:12

altMárcius 15-ei ünnepségek keretében szakmánk két jeles képviselőjének, Csendesné Dolinay Margitnak Ujhelyi Imre Díjat, Galicz Istvánnak pedig Pro Alimentis Hungariae Díjat adományozott a földművelésügyi miniszter.

Bővebben...
 
Súlyos gyártási problémák a Dejó Kft szekszárdi telephelyén
2015. Március 12. Csütörtök, 13:00

altAz élelmiszerláncról és a hatósági felügyeletről szóló törvény alapján a jogsértő szervezetek és személyek listájára felkerült a szekszárdi Dejó Kft (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 12). A listára való felkerülés indoklása szerint jelöletlen, nem nyomon követhető tételek- mag, magliszt, magőrlemény, magolaj- súlyos élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő élelmiszer-higiéniai feltételek melletti élelmiszer előállítás történt.

Bővebben...
 
A Pékműhely, egy igazi kispékség
2015. Március 12. Csütörtök, 07:42

altBudapest I. kerületében a szűk sikátorok, régi lépcsősorok, aprócska üzletek között a Batthyány utcában találtam rá Vajda József Pékműhelyére. A TV2 Propaganda című, igen későn sugárzott riportja irányította figyelmemet a pékség tulajdonosára. Az utóbbi időben több olyan kézműves pékség tulajdonosával találkoztam, akik egyrészt nagyon távolról kerültek a szakmába, másrészt intellektuális előéletükből eredően, erőteljes üzleti filozófiával felvértezve vágtak az ismeretlenbe.

Bővebben...
 
Pék Szakma Kiváló tanulója Verseny Nyíregyháza 2015
2015. Március 09. Hétfő, 11:17

altA Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola rendezésében került megrendezésre a verseny országos döntőjére 2015. március 3-6 között.

Bővebben...
 
Cukorfogyasztás és a NETA kiszélesítése
2015. Március 07. Szombat, 17:34

altA WHO megjelentette ajánlásait a javasolt napi cukorfogyasztással kapcsolatban: a nemzetközi szervezet azt javasolja, hogy a felnőttek és gyermekek csökkentsék napi hozzáadott cukorfogyasztásukat teljes kalória bevitelük kevesebb, mint 10 százalékára. AKDNP kiszélesítené a népegészségügyi termékadóra kötelezett termékek körét. A két hírt, közel azonos időben történő megjelenése kapcsolja össze.

Bővebben...
 
Tisztújítás a cukrászoknál
2015. Március 03. Kedd, 17:00

altA Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2015. február 16-án tisztújító közgyűlést tartott. A közgyűlésen vendégként részt vett dr.Török Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkárságának szakértője, aki tájékoztatta a résztvevőket a vendéglátó ágazatot – ezen belül a cukrász vállalkozásokat is - érintő kormányzati koncepcióról és a jövőben várható intézkedésekről.

Bővebben...
 
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015. március 5.
2015. Február 27. Péntek, 10:11

altA Budapesti Corvinus Egyetem,Élelmiszertudományi Kar (1118 Budapest,Villányiút35-43.)  Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot tart az élelmiszerágazat szereplőinek. A konferencia fő üzenete, hogy  az  élelmiszerágazat  stratégiai  fontosságú  terület  Magyarország  számára,  ugyanakkor  az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.

Bővebben...
 
Szakmai gyakorlat sütőipari vállalkozásoknál
2015. Február 19. Csütörtök, 08:39

altA szakképzési hozzájárulási kötelezettség teljesítésének egyik módja a gyakorlatigényes alapképzési szak keretében szervezett szakmai gyakorlat. A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának egyik harmadéves hallgatója sütőüzemben letöltendő 14 hetes szakmai gyakorlatra pályázik.

Bővebben...
 
Nemzeti Adó- és Vámhivatal idei ellenőrzési irányelvei
2015. Február 11. Szerda, 11:43

alt2015-ben a fekete- és szürkegazdaság elleni küzdelem határozza meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal idei ellenőrzési irányelveit. A adóhivatal fokozott figyelme a megszokott módon fókuszál az áfa-csalások elleni fellépésre, és kiemelten támaszkodik az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 56
Webdesign: IRQ