Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
Új tulajdonosok a hazai fagyasztott pékáru piacon
2015. Augusztus 21. Péntek, 15:55

altaltA Fornettit egy svájci cégóriás az Aryzta AG  vette meg 60 millió euróért. Az Aryzta AG a világ harmadik legnagyobb fagyasztott pékárut forgalmazó vállalata; négy kontinensen üzemeltet pékségeket több mint 60 márkanév alatt. A Fornetti mellett elkelt a Fornettiből kivált Pek-Snack Kft. is, amelyet egy luxemburgi székhelyű befektetési alap a Danube Fund vásárolt meg. Az akvizíciók még februárban zajlottak le. A Pek-Snack Kft esetében a vételár nem ismert, sem az, hogy kik állnak a befektetési alap háta mögött.

Bővebben...
 
2016. május 9-11. között kerül megrendezésre a SIRHA
2015. Augusztus 14. Péntek, 11:01

alt2016. május 9-11. között a Hungexpo Budapest területén megrendezésre kerül a SIRHA nemzetközi kiállítás ötvözve a FOODAPEST, az UKBA és a HOVENTA tematikáit, új, nemzetközi kínálattal és színvonalas programokkal mutatja be az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda-, és vendéglátóipar újdonságait a szakmai képviselői számára.A SIRHA Budapest várhatóan a 350 kiállítót és 20 000 látogatót vonz majd az eseményre.

Bővebben...
 
Pékségeket ellenőrzött az új kenyér ünnepe előtt a NÉBIH
2015. Augusztus 14. Péntek, 10:26

altAz új kenyér ünnepéhez közeledve több pékségben is ellenőrzést tartott az elmúlt napokban a Nemzeti Élelmiszerlánc- biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Az ellenőrzés eredményeként egy budapesti üzem működését, nyomon követhetőségi és súlyos higiéniai problémák miatt, azonnali hatállyal felfüggesztették.

Bővebben...
 
Aratás 2015
2015. Augusztus 11. Kedd, 09:02

altJúlius végén befejeződött a búza aratása az országban, mivel az aratás idején kedvező volt az időjárás. Az előzetes becslés alapján 4,5-4,7 millió tonna körüli lehet a búzatermés, de az sem kizárt, hogy a magtárakba kerülő búza összmennyisége megközelíti a tavalyi szintet, az 5 millió tonnát. A búza minősége jó, jobb, mint a múlt évi, így a búza mintegy 70 százaléka étkezési minőségű, ami igen jó arány. A búza tonnánkénti átlagára 42-45 ezer forint, amit a termelők kevésnek tartanak. Az árak ugyanakkor már mozdultak némileg felfelé, így a jó minőségű búzáért már néhány kereskedő 50 ezer forinthoz közeli árat is ajánl.

Bővebben...
 
Az első, hagyományosan kenyeret készítők találkozója, a Kenyér Lelke Fesztivál
2015. Július 27. Hétfő, 15:43

alt2015. augusztus 20.-án Budapesten megrendezésre kerül ahagyományosan kenyeret készítők találkozója és kenyérversenye, melynek helyszíne: „Margitutcakilenc” nevű szabadtéri közösségi hely, melynek címe: Budapest  II. kerület, , Margit utca 9. A nevezés ebben az évben ingyenes.

Bővebben...
 
Az Európai Bizottság élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszer 2014 évi összefoglalója
2015. Július 24. Péntek, 09:48

altAz Európai Bizottság minden évben elkészíti összefoglalóját az élelmiszer- és takarmánybiztonsági riasztási rendszerben (RASFF) megjelent értesítésekről. 2014-ben 114 magyar vonatkozású ügy került fel a RASFF-ba, amelyből 96 élelmiszerrel, 13 takarmánnyal és 5 élelmiszerrel érintkező anyagokkal volt kapcsolatos. Magyarország élelmiszerbiztonsági szempontból továbbra is jól szerepel: az EU gyorsriasztási rendszerében tett bejelentések kevesebb, mint 0,9%-a kapcsolódott hazánkban előállított termékhez.

Bővebben...
 
Egérpiszok és lejárt alapanyagok egy fővárosi cukrászüzemben
2015. Július 22. Szerda, 07:11

altLakossági bejelentés alapján egy budapesti cukrászüzemben tartott ellenőrzést a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága ahol többek közt egérpiszok, lejárt minőség megőrzési idejű és jelöletlen alapanyagok, késztermékek sora fogadta a szakembereket. A razzia alkalmával közel 2,7 tonna alapanyagot és készterméket foglalt le a hatóság. Az eljárás még folyamatban van, az érintett cég milliós nagyságrendű bírságra számíthat.

Bővebben...
 
Újabb szolgáltatással bővült az útdíj rendszer
2015. Július 20. Hétfő, 10:45

alt2015. július 15-től újabb szolgáltatással bővült a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer, amennyiben bevezetik a bírságriasztás funkciót. Az új szolgáltatási funkció célja a jogkövető, jóhiszeműen tévesztő fuvarozók védelme.

Bővebben...
 
Megújult az Országos Kereskedelmi Szövetség vezetése
2015. Július 16. Csütörtök, 12:20

altAz Országos Kereskedelmi Szövetség 2015. július 10-i közgyűlésén alapszabályának megfelelően három évre tisztségviselőket választott és elfogadta az OKSZ 2015. évi programját.

Bővebben...
 
Megduplázták a Széchenyi Kártya hitelkeretét
2015. Július 05. Vasárnap, 10:20

altA Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díj-támogatásban részesített hitelkonstrukció, amely a legkedvezőbb lehetőség a vállalkozások átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására.A Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. javaslatára a kormány a korábbi 25 millióról 50 millió forintra emelte a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel maximálisan igényelhető összegét. A 25 millió Ft feletti Széchenyi Kártya hitelkérelmek benyújtására a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata vonatkozó módosításának közzétételét és hatálybalépését követően kerülhet sor.

Bővebben...
 
Győri Euró-regionális Kenyérfesztivál és Kézműves találkozó
2015. Június 18. Csütörtök, 06:33

alt2015. június 14-én a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Veres Péter Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiummal együttműködve, tizenharmadik alkalommal rendezte meg a Fesztivált, melyen régiós, valamint erdélyi és szlovák sütőüzemek is képviseltették magukat.

Bővebben...
 
IBA 2015 a cukrászatok és pékségek vezető világvására
2015. Június 01. Hétfő, 08:02

altaltAz IBA már 1949 óta a szakmai találkozóhelye cukrászoknak, pékeknek. 2015 május 19 –én az IBA 2015 prezentációja alkalmából Peter Becker a Német Pékmesterek Országos Szövetsége valamint a Pékek és Cukrászok Világszövetségének (UIBC) elnöke és Dieter Dohr a a GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH Igazgatóságának elnöke a hazai szaksajtó, valamint a pékek, a cukrászok képviselői számára ismertették a vásár történetét és globális jelentőségét. Az IBA 2012 kiállításra érkező külföldi látogatócsoportok nagy részét a Német Sütőipari Szövetség személyesen fogadta és ez idén sem lesz másképpen.

Bővebben...
 
Egészségügyi háttérintézmények átalakítása
2015. Május 19. Kedd, 08:39

altalt2015. március 1-jével átalakult az Emberi Erőforrások Minisztériumának számos egészségügyi háttérintézménye. A változások nyomán átalakul az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH), a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) szervezeti struktúrája, és elkezdi működését az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK). Többletfeladatokat kap az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), megalakul - két intézmény összevonásával - az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, míg az Országos Igazságügyi és Orvostani Intézet feladatait a Semmelweis Egyetem veszi át.

Bővebben...
 
A Varázskemence napja: 2015. május 7
2015. Május 10. Vasárnap, 08:51

altalt2015. május 16-án a Vakok Iskolájának udvara egy varázslatnak lesz a helyszíne. A közel 200 éves múltra visszatekintő intézmény udvarán a gyerekek maguk fűtik fel a kemencét, dagasztják és sütik meg a kenyeret, valamint készítenek a látogatóknak szendvicseket belőle és letűnt ízeket és illatokat fognak visszavarázsolni. A rendezvény mottója: kenyér adta örömök - kemencés érzések! A Varázskemence napján 2015. május 16-án, szombaton 10 és 16 óra között egy remélhetőleg felejthetetlen napot szereznek a fogyatékkal élő gyermekeknek a Vakok Iskolájában (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.).

Bővebben...
 
ANUGA Köln 2015. október 10-14.
2015. Május 07. Csütörtök, 07:07

altA 33. Anuga Kölnben,10 élelmiszeripari szakvásár egy fedél alatt. Az Anuga a világ legnagyobb és legfontosabb élelmiszer és ital kiállítása, melyet új piacok és célcsoportok, az összes trend és témakör jelenléte és mindezek felett új kapcsolatfelvételek és üzletkötések jellemez.

Bővebben...
 
Újjá alakult a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság Sütő és Cukrászipari Szakbizottsága
2015. Április 30. Csütörtök, 07:21

alt2015. április 16-án a Földművelésügyi Minisztériumban alakuló ülését tartotta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság Sütő és Cukrászipari Szakbizottsága. A Szakbizottság elnöke ismét Badakné dr. Kerti Katalin, elnökhelyettesnek a Szakbizottság egyhangúlag Horváth Ferencet, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnökét választotta. A szakbizottság titkára Kuti Beatrix szakreferens.

Bővebben...
 
Új szakmai elnököt választott a cukrász ipartestület
2015. Április 26. Vasárnap, 10:58

altA Magyar  Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete tisztújító küldöttgyűlése új vezetőséget választott. Szakmai elnök  lett Horváth Ferenc cukrász, a társelnöki tisztséget Selmeczi  László, az ipartestület ügyvezetője tölti be. Az ipartestület tájékoztatása szerint az új vezetés célként  határozta meg a taglétszám növelését, a szakmai kontroll erősítését  a szakmunkás- és mesterképzés felett a kamarákkal együttműködve, a  minőségi cukrásztermékek népszerűsítését, a gazdasági  érdekérvényesítő tevékenység erősítését.

Bővebben...
 
A Házikó, egy újfajta élelmiszergyártó kisüzem
2015. Április 12. Vasárnap, 07:43

altA Házikó híd vidék és város között, elsősorban a létrehozott tartósítószer és adalékanyag mentes termékek miatt. Alapanyagot csak olyan gazdáktól vásárolnak, akiket jól ismernek, és akikkel állandó kapcsolatban állnak. Aki „Házikó-ételeket” eszik, az biztos lehet benne, hogy nemcsak jó minőséget kap, de vásárlásával részt vesz a hazai vidék fejlesztésében: elősegíti a beszállító kistermelők fenntartható módon történő alapanyag termelését ezzel kis mértékben, de hozzájárul a klímaadaptáció folyamatához.

Bővebben...
 
A Gazdasági Versenyhivatal szerint az Auchan visszaélt jelentős piaci erejével
2015. Március 25. Szerda, 09:34

altaltA Gazdasági Versenyhivatal 1 061 300 000 forintra bírságolta az Auchant. Döntése szerint az Auchan Magyarország Kft. megsértette a kereskedelmi törvényt, mert utólagos árkedvezmény-támogatás címén, egyoldalúan díjat számított fel beszállítóinak, azért hogy termékeik bekerülhessenek az Auchan árukészletébe. Az ügy hivatali nyilvántartási száma: Vj/60/2012.

Bővebben...
 
GastroPan - romániai szakkiállítás
2015. Március 24. Kedd, 12:41

alt2015. március 19 – 25 közötti időszakban, hetedik alkalommal került megrendezésre, a GastroPan szakkiállítás. A marosvásárhelyi President Kiállítási Központja szolgált a technológia, művészet és innováció találkozópontjául. Több mint 130, 24 országból érkező beszállító állította ki legújabb innovációit a GastroPan 7000 négyzetméteres kiállító-felületén.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 57
Webdesign: IRQ