Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 3 hónap, 1 hét .
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684



Galéria

Szaklap

Két hónappal tovább jelentkezhetnek az OMÉK-ra a kiállítók
2017. Június 02. Péntek, 09:52

altÖsszességében két hónappal, 2017. július 31-ig hosszabbítja meg a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripar Kiállítás és Vásár kiállítói jelentkezéseinek határidejét a rendezvényt szervező Agrármarketing Centrum, mert az AMC felé számos együttműködő partnere jelezte az idei OMÉK jelentkezési határidejének meghosszabbítása iránti igényét.

Az idei OMÉK keretében meghirdetésre került a Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban elismerés, az Élelmiszer Díj és a 78. OMÉK NÉBIH Élelmiszerhulladékok Megelőzéséért Díj, mely pályázati felhívásokat mellékeltük. 2017. május 5-én OMÉK 2017 cím alatt részletes tájékoztatást adtunk és mellékeltük a pályázat felhívásokat.

 

A 2017-es OMÉK alapterülete a HUNGEXPO-n minden eddiginél nagyobb, hiszen a kiállítás történetében most először - az esemény ideje alatt - izgalmas programok, bemutatók, versenyek és egyéb, színes szabadtéri események színhelyévé válik a Kincsem Park is. Az OMÉK megnövelt területéből fakadóan az AMC jól tud igazodni azokhoz az igényekhez, amelyeket kiállító partnerei jeleznek felé. A nagyobb alapterület megújuló helykiosztásával a kiállítás befogadóképessége zökkenőmentesen növelhető, nem csupán a kiállítói helyek, hanem emellett az OMÉK-ra érkező látogatói létszám tekintetében is.

Mindazoknak, akik termékeikkel, kínálatukkal az idei évben is (vagy most először) szeretnének bemutatkozni az OMÉK forgatagában, a meghosszabbított jelentkezési határidő eredményeként még lesz lehetőségük törekvéseik átgondolt mérlegelésére és területigényük pontos meghatározására. A határidő módosításnak köszönhetően a hazai gazdálkodók, agráripari cégek, szakmai partnerek mellett az AMC határainkon túli partnereinek is több ideje marad arra, hogy megfontolják, hogy az OMÉK ideje alatt hol és mekkora területen szeretnének kiállítói helyet foglalni.

A standok jelentős részét az AMC már értékesítette. A konferenciahelyszínek és programhelyszínek átcsoportosításának köszönhetően azonban az AMC valamennyi kategóriában kínál még helyeket  az OMÉK területén

További információk és a letölthető jelentkezési lapok a http://www.omek2017.hu/kiallitoknak/ linken találhatóak.

forrás: Élelmiszer Online

 
Webdesign: IRQ