Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
OKOSTÁNYÉR® néven új hazai táplálkozási ajánlást ad ki az MDOSZ
2016. Április 18. Hétfő, 10:51

altA Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége összeállításában és a Magyar Tudományos Akadémia Élelmiszertudományi Tudományos Bizottsága ajánlásával, elkészült az új magyar táplálkozási ajánlás OKOSTÁNYÉR® elnevezéssel. Az egyszerű, színes útmutatóból kiderül, hogy „Mi legyen egy nap a tányérodon?”, és segítséget nyújt abban, hogy a különböző élelmiszer-csoportokból mennyit ajánlott naponta fogyasztani.

Bővebben...
 
„Füstölt húsos kelt tészta” sütő verseny
2016. Április 12. Kedd, 10:43

alt alt2016. május 21-én  a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Gimnázium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium (1145 Budapest, Mexikói út 60.) „Füstölt húsos kelt tészta” sütő versenyt rendeznek vendéglátó és pék iskolák tanulóinak. A verseny „II. Varázskemence Napja”néven kerül megrendezésre. Jelentkezési határidő: 2016. április 30.

Bővebben...
 
Újabb termékvisszahívások az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén érkezett információk szerint
2016. Április 11. Hétfő, 09:39

altaltAz Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) érkezett információk szerint, nem jelölt tehéntej tartalom miatt Disney chokolate chip cookies elnevezésű csokoládés teasüteményt 42 országban, köztük Magyarországon is kivonta ki a kereskedelmi forgalomból, valamint szalmonella szennyezettség miatt indiai származású őrölt köményt vontak ki a forgalomból az EU több tagállamában. A szennyezett fűszerből Magyarországra is szállítottak egy német nagykereskedőn keresztül.

Bővebben...
 
Egymilliós bírság, és felfüggesztették a kereskedést a Norbi Update Lowcarb részvényeivel
2016. Április 08. Péntek, 09:28

altaltA Magyar Nemzeti Bank egymillió forint felügyeleti bírságot szabott ki a Norbi Update Lowcarb Nyrt.-re, mivel az több esetben nem tett maradéktalanul eleget a jogszabályokban előírt rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének. A jegybank figyelmeztette a társaságot a tőkepiac biztonságos és átlátható működését garantáló tájékoztatási kötelezettségei jövőbeni betartására. Mivel a Schobert Norbert érdekeltségébe tartozó cég nem teljesítette tájékoztatási kötelezettségét, az MNB nem engedi meg, hogy a tőzsdén a mulasztás helyrehozásáig kereskedhessenek a cég részvényeivel.

Bővebben...
 
Sütőipari digitális archívum létrehozása, valamint saját szakmai terméktár összeállítása
2016. Április 08. Péntek, 08:21

alt Galicz István a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskolaintézményvezető – helyettese kéri a szakemberek segítségét a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje tervezett  szakmai digitális archívum létrehozásában, és  egy szakmai terméktár megvalósításában.

Bővebben...
 
Élelmiszerek vizsgálata a megtévesztő jelölés tükrében
2016. Április 07. Csütörtök, 11:57

altA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkreditált Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma 43-féle élelmiszer vizsgálatát végezte el a megtévesztő jelölés tükrében. A jelölés függvényében vizsgálatra került a tartósítószer-tartalom, a mesterséges színezék tartalom és a nátriumtartalom. Valamennyi élelmiszer megfelelt a követelményeknek, a gyártók/forgalmazók által feltüntetett jelölések összhangban voltak a termékek vizsgált összetevőinek mért értékeivel.

Bővebben...
 
Az élelmiszerek cukortartalmának csökkentését tervezi az Unió
2016. Március 29. Kedd, 09:33

altaltA cukorfogyasztás csökkentésének érdekében tavaly év végén megkezdett uniós munka az EU tanácsát 2016 első félévében elnöklő Hollandia javaslatára az idén középpontba kerül. 2016. január 18-án az Európai Bizottság egyik rendezvényén tárgyalták azt a termék-reformuláció tervezetet, amelyet a Bizottság a tagállamokkal közösen kíván a közeljövőben véglegesíteni annak érdekében, hogy a só- és telített zsír bevitel csökkentésére vonatkozó korábbi uniós keretprogram mintájára a hozzáadott cukorfogyasztás is érdemben csökkenhessen a tagállamokban. Elfogadásra kerül egy közös célrendszer és azt a tagállamok önálló programok elfogadásával valósítják majd meg.

Bővebben...
 
Közeledik az Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásár és Kiállítás megnyitása
2016. Március 24. Csütörtök, 12:00

altHarmadik alkalommal 2016. április 15-17-énkerül megrendezésre a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében és finanszírozásában az Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásár és Kiállítás.Az Érd Aréna (Érd, Velencei út 39-41.) sportcsarnokban, 3500 m2 vásárterület adta lehetőségeket maximálisan hasznosítva, a különböző termékeket, szolgáltatásokat bemutató és árusító standok megnyitásával a cél sokrétű, színes választék biztosítása. A látogatók vásár mindhárom napjáningyenesen tekinthetik meg a kiállítást, vehetnek részt a különböző programokon.

Bővebben...
 
Húsvéti ellenőrzések az NFH fókuszában
2016. Március 24. Csütörtök, 11:10

altA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a húsvéti ünnepekre való tekintettel laboratóriumi vizsgálatnak vetette alá a csokoládékat, sonkákat, kalácsokat, továbbá a fogyasztóvédelmi hatóság a húsvéti vásárlások jogszerű feltételeinek biztosítása és a vagyoni érdekek védelme érdekében fokozott hatósági ellenőrzést folytat az ország egész területén.

Bővebben...
 
Termékvisszahívások az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén érkezett információk szerint
2016. Március 22. Kedd, 08:15

altaltAz Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) érkezett információk szerint az Aldiban kapható, 250 grammos kiszerelésű rozsos és szezámos extrudált kenyér „Ochratoxin A” penészgomba toxinnal szennyezett.  A forgalmazó a terméket önkéntesen visszahívja. A rendszer azt is jelezte, hogy Belgiumba, Németországba, Spanyolországba, Franciaországba és Olaszországba szállítottak  E.coli baktériumfertőzésben érintett román előállítású juhsajtot. A szennyezett tételekből a rendelkezésre álló információk alapján nem érkezett Magyarországra, ugyanakkor az érintett országok köre még bővülhet.

Bővebben...
 
Olaszországban is törvénnyel szorítanák vissza az élelmiszerpazarlást
2016. Március 21. Hétfő, 16:43

altaltA franciák után Európában másodikként az olaszok fogadhatnak el jogszabályt az élelmiszer-pocsékolás ellen. Az áruházláncok kötelesek lesznek gondoskodni megmaradt készleteik hasznosításáról. Karitatív szervezetek gyűjtik majd a hibás alakja miatt eladhatatlan vagy megmaradt, de fogyasztásra még alkalmas árut. Jelenleg a megtermelt élelmiszer fele megy pocsékba a fejlett világban. Az olasz parlament milliós nagyságrendű támogatást szán a szegénykonyhák működtetésére, további eurómilliókat projektek kidolgozására, az ételpazarlás szokásának megfékezésére.

Bővebben...
 
FMCG TOP 2016 kétnapos Szakma Nap Balatonfüreden
2016. Március 18. Péntek, 11:14

altAz Élelmiszer szaklap kétnapos Szakma Napja konferenciája már közel két évtizedes múltra tekint vissza. 2016. április 7-8-án, a balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine & Vital lesz a helyszíne a FMCG TOP 2016 néven debütáló eseménynek. A rendezvény célja, hogy a résztvevők a  kétnapos eseményen az aktuális és fontos piaci információkon túl meghatározó élményeket szerezzenek.

Bővebben...
 
Egértanya egy reform termékeket előállító üzemben
2016. Március 16. Szerda, 10:48

altaltAzonnali hatállyal bezárt a Fűszerház-Vitapharma+ Kft (6721 Szeged Bercsényi u.7) magliszteket, tésztákat és olajokat előállító üzemét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Az ellenőrök egereket találtak az alapanyagraktárban, emellett a nyomon-követhetőséggel és a dokumentációval is gondok voltak. Az eljárás során, a feltárt hiányosságok miatt 124 tétel élelmiszer forgalomból történő kivonására, forgalomba hozatalának megtiltására; a hiányosságok pótlásáig a tevékenység felfüggesztésének valamint a nem nyomon-követhető termékek visszahívásának elrendelésére került sor.

Bővebben...
 
Felfüggesztették működését, majd az újraindítást engedélyezték egy pékségnek
2016. Március 11. Péntek, 08:59

altA Földművelésügyi Minisztérium által közétett "A jogsértő szervezetek és személyek listája"  235.tétele szerint 2016.március 8-án a Riad Balkán Kft. Budapest XIII. Gyöngyösi sétány 8 sz. alatti telephelyén megsemmisítésre került 11 tétel sütőipari termék 329,9 kg mennyiségben. Az üzem működését a feltárt hiányosságok javításáig felfüggesztette a hatóság.

Bővebben...
 
Élelmiszeripari szakágazatokat érintő rendezvénysorozat a Földművelésügyi Minisztériumban
2016. Március 08. Kedd, 12:31

altMeghatározó élelmiszeripari szakágazatok számára szervezett februárban rendezvénysorozatot a Földművelésügyi Minisztérium, ahol az egyes ágazatok képviselői, ágazati szakértők és a tárca illetékesei együtt keresnek megoldásokat a felmerülő problémákra. A minisztérium célja a stratégiai gondolkodás a vállalatirányítási módszerek elterjedésének, kiváltképp a határterületi együttműködések ösztönzése.

Bővebben...
 
Élelmiszerek ÁFA kulcsai
2016. Március 06. Vasárnap, 12:09

altHazánkban három ágazat- a zöldség-gyümölcs, tej és tojás ágazat - tartja fenn az áfa csökkentéssel kapcsolatos szakmai igényét, de folyamatosan jelez a malomipar, és a baromfifeldolgozók szakmai szövetsége, hogy a magas áfa tartalom a feketegazdaságot erősíti.

Bővebben...
 
Öldöklő versenyben ment tönkre a Sikér Malomipari Zrt
2016. Február 22. Hétfő, 10:14

altA magyar tulajdonú, tatabányai Sikér Zrt. egyike az öt legnagyobb hazai malomipari cégnek, amely a teljes lisztpiacból mintegy 10 százaléknyi részesedést hasít ki. A vállalkozás körülbelül száz főt foglalkoztatott üzemeiben, s további 200 főnek ad munkát pékségeiben. Bővülni akart, ám egyszer csak megroggyant a Sikér Zrt. melynek vezetői 2016. február 3-án csődeljárás iránti kérelmet nyújtottak be a bíróságon. A 120 napos védettség során a cégnek mintegy 50-80 hitelezővel - köztük beszállítókkal, bankokkal és faktorcégekkel - kellene egyezségre jutnia.

Bővebben...
 
Felkérés kutatásban való részvételre
2016. Február 21. Vasárnap, 08:38

altA veszprémi Pannon Egyetemen végzett kutatás középpontjában annak előrejelzése áll, hogy a KKV szektor milyen mértékben lesz képes felhasználni az Európai Uniós forrásokat a 2020-ig terjedő időszak alatt. Az előttünk álló Európai Uniós támogatási időszak a magyar nemzetgazdaság fejlesztésének vissza nem térő lehetőségét tartogatja.

Bővebben...
 
A NAV 2016 éves ellenőrzési szempontjai
2016. Február 20. Szombat, 10:41

altA Nemzeti Adó- és Vámhivatal törvényi kötelezettsége a közvélemény tájékoztatása. A NAV ellenőrzésének átláthatóságát segíti azzal, hogy minden év február 20-áig meghatározza és közzéteszi az adott év ellenőrzéseinek főbb szempontjait, irányait. A NAV legfontosabb feladata a gazdaság fehérítése, a csalárd adózók számának visszaszorítása, a költségvetési bevételek biztosítása, valamint a versenysemlegesség fenntartása.A 2016-os ellenőrzési irányok szerint a NAV a szabályosan tevékenykedő adózókat megvédi a tisztességtelen versenytársakkal szemben. A szabályokat szándékosan megszegők a NAV szigorú fellépésére, a jogkövetők és esetleges apróbb szabálytalanságokat vétők méltányosabb hozzáállásra számíthatnak.

Bővebben...
 
2016. április 15-16-17-én kerül megrendezésre az Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásár és Kiállítás
2016. Február 19. Péntek, 09:51

altHarmadik alkalommal 2016. április 15-16-17-énkerül megrendezésre a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében és finanszírozásában az Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásár és Kiállítás. Jelenleg a kiállítók számára nyitott a jelentkezés lehetősége, az egyes programelemek szervezése zajlik, majd március 2-án lezárul a jelentkezési határidő. Számos kulturális, gasztronómiai, szakmai és sport programmal szeretnének a szervezők az eddiginél is nagyobb látogatottságot elérni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 57
Webdesign: IRQ