Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
Péküzemet zárt be a NÉBIH
2016. November 23. Szerda, 16:35

altaltA külföldi tulajdonú Budapesti Timót u. 4/A. szám alatti Leader Kft-nél tartott ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.  Az üzemben súlyos higiéniai problémákat, rovarokkal szennyezett alapanyagokat és félkész termékeket is találtak az ellenőrök. Az akció során34 tétel-több mint 500 kg-sütőipari alapanyagot, félkész-, készterméket, többek között jelöletlen, szennyezett, illetve lejárt élelmiszert vontak ki a forgalomból és a már kiszállított termékek visszahívását is elrendelték a szakemberek. Az üzem működését, a hibák kijavításáig, azonnali hatállyal felfüggesztette a NÉBIH.

Bővebben...
 
Felszámolják a Sikér Malomipari Zrt-t
2016. November 03. Csütörtök, 10:13

alt2016 október végén elrendelte a bíróság a Sikér Malomipari Zrt. felszámolását, csaknem három hónappal az után, hogy megszüntette a csődvédelmet. A magyar tulajdonú, tatabányai Sikér Zrt. egyike volt az öt legnagyobb hazai malomipari cégnek, amely fénykorában a teljes lisztpiacból mintegy 10 százaléknyi részesedést hasított ki.

Bővebben...
 
Szakmai konferenciák 2016 novemberében
2016. November 03. Csütörtök, 08:40

altAz ÉFOSZ 2016.októberi hírlevele tartalmazza azokat az ajánlott szakmai rendezvényeket, amelyek az élelmiszeripar vállalkozásaiban dolgozó szakemberek érdeklődésére, figyelmére érdemesek.

Bővebben...
 
Adventi desszertet vontak ki a forgalomból nem jelölt allergén tartalom miatt
2016. Október 30. Vasárnap, 09:25

altaltNem jelölt törökmogyoró tartalom miatt saját hatáskörben kivonta a forgalomból a „dmBio adventi desszert 140 g” terméket a dm hálózat. Az érintett tétel az üzletekben már nem található meg, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal azonban elővigyázatosságból kéri, hogy a mogyorófélékre allergiások vagy érzékenyek ellenőrizzék a megvásárolt termékeket, és ha annak minőség-megőrzési ideje 02.02.2017., ne fogyasszák el.

Bővebben...
 
A NÉBIH felfüggesztette egy reform tészta előállító vállalkozás működését
2016. Október 14. Péntek, 10:22

altLejárt alapanyagokkal is dolgozott a Molnár Tanya Kft reform termékeket előállító tésztaüzeme, ahol szeptember végén tartottak ellenőrzést a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei. Az egységben feltárt élelmiszer-higiéniai hiányosságok miatt a tevékenység felfüggesztésre került. A jelöletlen, nem nyomonkövethető, valamint lejárt minőségmegőrzési idejű összesen 43 tétel, több mint 1500 kg gluténmentes száraztészta alapanyag, illetve gluténmentes száraztészta késztermékek forgalomból való kivonását, forgalmazásának megtiltását, valamint termékvisszahívást rendelt el a hatóság. Az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható.

alt

Bővebben...
 
A Szép-kártya jövője
2016. Október 13. Csütörtök, 07:16

altAlaposan átalakította a kormányzat a 2017-es cafeteriarendszert, miután az Európai Bíróság 2016. február 23-án született ítéletében Magyarországot kötelezettségszegési eljárás keretében elmarasztalta az Erzsébet utalvány és a SZÉP kártya kibocsájtási feltételei miatt. Az Európai unió döntése ugyanis a közösségi joggal ellentétesnek mondta ki az Erzsébet-utalványok és a Szép Kártya monopolizált helyzetét Az elmúlt napokban több helyen is megjelent a hír, hogy a SZÉP Kártya 2018-ban kivezetésre kerülhet.

Bővebben...
 
Emelkedik a tej ára
2016. Október 03. Hétfő, 10:27

alt2016 augusztusában 2,5 százalékkal emelkedett a hazai nyerstej alap- és átlagára. A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács a kvótaévből novembertől márciusig hátra lévő öt hónapos időszakra 85 forint feletti kilogrammonként nyerstej alapárat prognosztizál. Az áremelkedést jelző nemzetközi tendenciákat figyelembe véve a Tej Terméktanács elnöksége a legutóbbi ülésén a 2016/2017. kvótaévre szóló nyerstej alapár prognózisát 72 forintról 75 forintra emelte.

Bővebben...
 
Tájékoztatás a munkaügyi hatóság őszi célvizsgálatáról
2016. Október 03. Hétfő, 10:01

altA munkaügyi hatóság minden évben több témakörben hirdet célvizsgálatot vagy akcióellenőrzést. Ezek lényege, hogy egy kifejezett témakörhöz kapcsolódó jogszabályi rendelkezések kerülnek részletesen ellenőrzésre, a vizsgálódás azonban nem terjed ki minden munkajogi szabály megtartására. Ennek ellenére, ha a munkaügyi hatóság egyéb szabályszegést észlel, természetesen megállapíthatja ennek jogkövetkezményeit is.

Bővebben...
 
Penészes aprósütemény kerülhetett forgalomba
2016. Szeptember 23. Péntek, 07:02

altaltPenészes aprósütemények miatt riasztotta az Európai Unió gyorsvészjelző (RASFF) rendszerét a svájci hatóság. A különböző ízesítésű, olasz jellegű „Pasticceria” teasüteményekből Magyarországra is szállítottak. Az Egyesült Királyságból származótermékeket 1,0 és 4,0 kg közötti dobozos kiszerelésben, vagy kimért élelmiszerként hozták forgalomba. A sütemény csomagolásán Tentazioni márkajelzés szerepel. A bejelentésben megadott tételek azonosítói jelenleg nem ismertek.

Bővebben...
 
Félszáz pályázatíró vesz részt a NAK képzésén
2016. Szeptember 16. Péntek, 15:59

altMár több mint kétszáz pályázatíró regisztrált a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által augusztusban indított Pályázati Tanácsadók Hálózatába. Közülük mintegy félszázan vesznek részt a szeptember 8-án induló kétnapos képzésen, amelynek célja, hogy a Vidékfejlesztési Program aktuális pályázataival kapcsolatban naprakész, alkalmazható tudásanyaggal lássa el a pályázatírókat.A kamara tagjai szeptember 1-jétől vehetik igénybe a szolgáltatást, eddig már tucatnyi pályázni szándékozó talált pályázatírót a hálózaton keresztül.

Bővebben...
 
Indul a nemzeti élelmiszergazdasági program vitája
2016. Szeptember 16. Péntek, 15:48

altA Földművelésügyi Minisztérium 2016. szeptember 6-án társadalmi vitára bocsátja a nemzeti élelmiszergazdasági programot, amely 2050-ig szab irányt a magyar mezőgazdaságnak. A társadalmi vitára bocsátott nemzeti élelmiszergazdasági program számba veszi az eddigi eredményeket és összegyűjti azokat a kihívásokat és ágazati feladatokat is, amelyekkel a magyar mezőgazdaság jövője markánsan és hatékonyan befolyásolható. Kitér a stratégiailag felvázolható célokra, elemzi az élelmiszergazdaság versenyképességében rejlő lehetőségeket, továbbá sorra veszi az élelmiszergazdaság szervezéséhez, fejlesztéséhez, a termeléshez és a termékpályákhoz kötődő kérdéseket is.

Bővebben...
 
A Tesco kisebb partnerei fizetési határidejét 14 napra rövidíti
2016. Szeptember 10. Szombat, 09:22

altA Tesco sokat tesz azért, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatát közép-európai szállítóival. A vállalat egy egyszerűbb, átláthatóbb rendszer kialakítására törekszik partnereivel, melynek érdekében szállítói számára egységes fizetési rendszert vezet be, a kisvállalkozók esetében pedig rövidebb fizetési határidőt alkalmaz. A helyi kisvállalkozások működését segítő rövidebb fizetési határidő 2016. október 1-jétől lép életbe.

Bővebben...
 
Az Európai Parlament állásfoglalása a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokkal kapcsolatban
2016. Szeptember 10. Szombat, 08:53

altAz Európai Parlament többek között uniós szintű keretszabályozást, az átlátható árképzés biztosítását és visszatartó erejű szankciókat javasol tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokkal foglalkozó állásfoglalásában. Az Európai Bizottság a termelők tisztes megélhetése és a megfelelő árukínálat biztosítása érdekében a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok elleni javaslattal álljon elő, mert a gyártók, szállítók és forgalmazók közötti fair és átlátható kapcsolatok előmozdítása csökkentené a túltermelést és élelmiszer-pocsékolást is.

Bővebben...
 
Fogyasztói vélemény a rozskenyér választékról
2016. Szeptember 09. Péntek, 13:38

alt2016. szeptember 9-én az Origo internetes weboldal Táfelspicc rovatában Kádár Mónika Megtaláltuk az ehetetlen rozskenyeret címmel az alábbi írást jegyzi.  Véleményét –„ A rozskenyér, ha jó minőségű, nagyon szerethető, de ha nem, akkor ehetetlen. Mindkét félében volt részünk” -tükörként tartja a szakma elé.

Bővebben...
 
A TESCO látványpékségeiről
2016. Augusztus 23. Kedd, 08:15

altA TESCO-GLOBAL Zrt pékségei évente több mint 330 millió darab pékárut értékesítenek. A péktermékek minőségét szigorú ellenőrzési folyamatok szabályozzák az áruházakban, így csak a legjobbak kerülhetnek a polcokra. A vállalat emellett folyamatosan fejleszti kínálatát: a vásárlói igények figyelembevételével augusztusban 29 új termékkel bővítette a pékáruk választékát.

Bővebben...
 
Készételgyártó üzem gépeinek aukciója az Intergavel Aukciószervező, Szolgáltató Kft-nél.
2016. Augusztus 23. Kedd, 07:59

altAz utóbbi években mind az eladók, mind a vásárlók körében egyre népszerűbbek az online aukciók. Az eljárás minden résztvevő számára előnyös, mert az eladó gyorsan és hatékonyan értékesítheti eszközeit, a vevők pedig korszerű gépekhez, berendezésekhez jutnak. Egy árverés megszervezése és lebonyolítása összetett folyamat, amely nagy odafigyelést és szaktudást igényel. A komplex szolgáltatás tartalmazza a felmérést, a leltározást, az értékbecslést, az eladáshoz szükséges marketingkampányt, az árverés megszervezését és lebonyolítását, a vételár összegyűjtését és tételes elszámolást a megbízóval, majd a gépek kiadását.

Bővebben...
 
Augusztus 20-án megint találkoztak a kézműves pékek
2016. Augusztus 22. Hétfő, 13:14

alt2016. augusztus 20.-ánrendezték meg a második, hagyományosan kenyeret készítők találkozóját Budapesten a Margitutcakilenc” nevű szabadtéri közösségi helyen. A találkozó alkalmával versenyre is sor került, ahol bárki szabadon indulhatott. Az esemény hozzásegíthetett ahhoz, hogy megtalálják egymást: a kenyér a készítőjét, a készítője a boldogságát, a fogyasztója pedig az örömét!

Bővebben...
 
2016/2017. tanév
2016. Augusztus 16. Kedd, 07:24

altA 2016/2017. tanév rendjéről szóló 12/2016. (VI. 27.) EMMI rendelet 2016. szeptember 1-jén lép hatályba és 2018. június 1-jén hatályát veszti. A 2016/2017. tanévben a tanítási év első tanítási napja általában 2016. szeptember 1. és utolsó tanítási napja 2017. június 15.

Bővebben...
 
Magas glutén tartalom miatt kivontak a forgalomból egy „gluténmentes” német gabonamorzsát
2016. Augusztus 15. Hétfő, 08:04

altaltMagas glutén tartalom miatt a német Dennree GmbH vállalkozás kivonta a forgalomból egy „gluténmentesnek” jelölt gabonamorzsa termékét, melyből hazánkba is szállítottak. A NÉBIH az EU gyorsriasztási rendszerén (RASFF) értesült a riasztásról és elindította az ellenőrzést a magyar forgalmazónál. A hatóság felhívja a gluténérzékenységben szenvedők figyelmét, hogy a termék fogyasztása egészségügyi panaszokat okozhat.

Bővebben...
 
Kamarai tagdíjak
2016. Augusztus 08. Hétfő, 08:36

altaltA Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2016. július 31-ről 2016. augusztus 15-re módosította a tagdíjbefizetés határidejét. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához tartozó vállalkozások közül félmillió vállalkozás már befizette az idei ötezer forintos kamarai hozzájárulást, ám nagyjából 160 ezren még négy hónappal a március végi határidő után sem rótták le az összeget. Jelenleg harmincezer eljárást folytat az adóhatóság az elmaradt kamarai hozzájárulás miatt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 57
Webdesign: IRQ