Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
IBA 2015 a cukrászatok és pékségek vezető világvására
2015. Március 23. Hétfő, 14:19

altAz IBA már 1949 óta a szakmai találkozóhelye cukrászoknak, pékeknek. Ez a vezető szakvásár több mint 70.000 látogatót vonz több mint 160 országból. Az IBA - n a legsikeresebb, a leginnovatívabb és a legnagyobb cégek mutatják be a legújabb trendeket, információkat – a sütéstől a csomagolásig. Idén a kávé, snack és a csomagolás lesznek a kulcstémák.

Bővebben...
 
Eladó belvárosi pék-cukrász műhely és bolt
2015. Március 23. Hétfő, 13:06

altKözép –magyarországi kisváros sétálóutcájában lévő szolgáltatóház földszintjén 220 m² alapterületű pék-cukrász műhely és bolt. Az eladó egység 52 m² nemenkénti vizesblokkal ellátott bolt és presszó kb.35 m²-es teraszhasználattal. A műhely 2012. óta rendelkezik pék-cukrász és fagylalt termékek gyártására jogosító működési engedéllyel és hosszú távú bérleti lehetőséggel.

Bővebben...
 
Pék- cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny Szeged 2015. március 16-20
2015. Március 23. Hétfő, 11:12

altA Földművelésügyi Minisztérium felhívása alapján, a Nemzeti Agrárkamara szervezésében, a Fodor József Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, 2015. március 16-20. között a Pék- cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny megrendezésre került.

Bővebben...
 
A földművelésügyi miniszter díjat adományozott szakmánk két kiválóságának
2015. Március 16. Hétfő, 10:12

altMárcius 15-ei ünnepségek keretében szakmánk két jeles képviselőjének, Csendesné Dolinay Margitnak Ujhelyi Imre Díjat, Galicz Istvánnak pedig Pro Alimentis Hungariae Díjat adományozott a földművelésügyi miniszter.

Bővebben...
 
Súlyos gyártási problémák a Dejó Kft szekszárdi telephelyén
2015. Március 12. Csütörtök, 13:00

altAz élelmiszerláncról és a hatósági felügyeletről szóló törvény alapján a jogsértő szervezetek és személyek listájára felkerült a szekszárdi Dejó Kft (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 12). A listára való felkerülés indoklása szerint jelöletlen, nem nyomon követhető tételek- mag, magliszt, magőrlemény, magolaj- súlyos élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő élelmiszer-higiéniai feltételek melletti élelmiszer előállítás történt.

Bővebben...
 
A Pékműhely, egy igazi kispékség
2015. Március 12. Csütörtök, 07:42

altBudapest I. kerületében a szűk sikátorok, régi lépcsősorok, aprócska üzletek között a Batthyány utcában találtam rá Vajda József Pékműhelyére. A TV2 Propaganda című, igen későn sugárzott riportja irányította figyelmemet a pékség tulajdonosára. Az utóbbi időben több olyan kézműves pékség tulajdonosával találkoztam, akik egyrészt nagyon távolról kerültek a szakmába, másrészt intellektuális előéletükből eredően, erőteljes üzleti filozófiával felvértezve vágtak az ismeretlenbe.

Bővebben...
 
Pék Szakma Kiváló tanulója Verseny Nyíregyháza 2015
2015. Március 09. Hétfő, 11:17

altA Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakképző Iskola rendezésében került megrendezésre a verseny országos döntőjére 2015. március 3-6 között.

Bővebben...
 
Cukorfogyasztás és a NETA kiszélesítése
2015. Március 07. Szombat, 17:34

altA WHO megjelentette ajánlásait a javasolt napi cukorfogyasztással kapcsolatban: a nemzetközi szervezet azt javasolja, hogy a felnőttek és gyermekek csökkentsék napi hozzáadott cukorfogyasztásukat teljes kalória bevitelük kevesebb, mint 10 százalékára. AKDNP kiszélesítené a népegészségügyi termékadóra kötelezett termékek körét. A két hírt, közel azonos időben történő megjelenése kapcsolja össze.

Bővebben...
 
Tisztújítás a cukrászoknál
2015. Március 03. Kedd, 17:00

altA Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2015. február 16-án tisztújító közgyűlést tartott. A közgyűlésen vendégként részt vett dr.Török Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkárságának szakértője, aki tájékoztatta a résztvevőket a vendéglátó ágazatot – ezen belül a cukrász vállalkozásokat is - érintő kormányzati koncepcióról és a jövőben várható intézkedésekről.

Bővebben...
 
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015. március 5.
2015. Február 27. Péntek, 10:11

altA Budapesti Corvinus Egyetem,Élelmiszertudományi Kar (1118 Budapest,Villányiút35-43.)  Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot tart az élelmiszerágazat szereplőinek. A konferencia fő üzenete, hogy  az  élelmiszerágazat  stratégiai  fontosságú  terület  Magyarország  számára,  ugyanakkor  az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.

Bővebben...
 
Szakmai gyakorlat sütőipari vállalkozásoknál
2015. Február 19. Csütörtök, 08:39

altA szakképzési hozzájárulási kötelezettség teljesítésének egyik módja a gyakorlatigényes alapképzési szak keretében szervezett szakmai gyakorlat. A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának egyik harmadéves hallgatója sütőüzemben letöltendő 14 hetes szakmai gyakorlatra pályázik.

Bővebben...
 
Nemzeti Adó- és Vámhivatal idei ellenőrzési irányelvei
2015. Február 11. Szerda, 11:43

alt2015-ben a fekete- és szürkegazdaság elleni küzdelem határozza meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal idei ellenőrzési irányelveit. A adóhivatal fokozott figyelme a megszokott módon fókuszál az áfa-csalások elleni fellépésre, és kiemelten támaszkodik az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerre.

Bővebben...
 
Danubius Gastro 2015 sütőipari kiállítás Pozsony
2015. Február 03. Kedd, 13:25

alt2015. január 29 - február 1 között a Danubius Gastro sütőipari kiállítás egyik programjaként a Nyugat- Szlovákiai Pék és Cukrászok Szövetsége, díszmunka (Umelecké dieló), és pozsonyi kifli (Bratislavský rožok) készítő versenyt hirdetett, melyre a szövetség a kialakult hagyományoknak megfelelően meghívta a Magyar, Cseh és a Román Pékszövetséget is. A rendezvénynek a pozsonyi INCHEBA kiállítási csarnok adott helyt.  A verseny Junior csapatok részére került meghirdetésre.

Bővebben...
 
A kürtőskalács bekerült a Magyar Értéktár nyilvántartásába
2015. Február 02. Hétfő, 12:33

altaltA Hungarikum Bizottság 2015. január 29-én,idei első ülésén a Magyar Értéktárba került a székely, erdélyi és magyar értéket hordozó kürtőskalács. A hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvény, a Hungarikum Bizottság feladatává tette többek között a Magyar Értéktár és a Hungarikumok Gyűjteményének összeállítását. A Magyar Értéktárban nyilvántartott egyes, megkülönböztetésre, kiemelésre méltó, a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a magyarság csúcsteljesítményének számító nemzeti értékeket a Hungarikum Bizottság hivatott, egyedi értékelés eredményeként, hungarikummá minősíteni. A mostani döntéssel a Hungarikumok Gyűjteményébe már 45 tétel tartozik, a Magyar Nemzeti Értéktár pedig mintegy 120 tagúra bővült.

Bővebben...
 
Kézműves kenyér versus házikenyér?
2015. Február 02. Hétfő, 10:43

altA Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága „Az új élelmiszer jelölési rendelet (1169/2011/EU) gyakorlati alkalmazása” című konferenciáján felmerült, hogy a kézműves vagy kézmíves jelölés szinonimája a házi illetve házi jellegű kenyér, amelyet gyakran gyártanak az irányelvnek nem teljesen megfelelő technológiával. Későbbi problémák elkerülése érdekében kértük állásfoglalásukat a közismert elnevezés jövőbeni használatával kapcsolatban.

Bővebben...
 
Az albán pékségekről ír a Magyar Nemzet
2015. Január 31. Szombat, 11:20

alt2015. január 31-én Trükkök a kenyérsütés körül cím alatt  a Magyar Nemzet arról ír, hogy a volt Jugoszlávia területéről érkező albán pékek egy része kijátssza az előírásokat. A probléma nem először kerül a szakmai érdekvédelem középpontjába, de a pékekkel szemben megfogalmazott árcsökkentési igény ismét feleleveníti ezt a régóta megoldatlan, és méreteivel a hazai vállalkozások létét fenyegető problémának a kezelését.

Bővebben...
 
Rogán Antal tárgyalt az MPSZ és az ÉFOSZ vezetőivel
2015. Január 28. Szerda, 14:42

altA mai napon jött létre az a találkozó, amelyet Rogán Antal az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökeként kezdeményezett a Magyar Pékszövetség és az Élelmiszerfeldolgozók Szövetsége vezetőivel a benzinár csökkenésével összefüggésben arról, hogy az üzemanyag árának csökkenése mekkora költségcsökkenést jelenthet ezekben az ágazatokban.

Bővebben...
 
Az MNB ismét változatlanul hagyta az alapkamatot
2015. Január 28. Szerda, 12:08

altA Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 2015. január 27-i ülésén változatlanul hagyta a jegybanki kamatkondíciókat. Az alapkamat így változatlanul 2,1 százalékon maradt, ez tavaly július 23-a óta nem változott. Az ezt megelőző kétéves kamatcsökkentési ciklus eredményeként a jegybanki alapkamat összességében 490 bázisponttal mérséklődött.

Bővebben...
 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem új tanfolyamai
2015. Január 28. Szerda, 11:02

altA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszéke továbbképzési tájékoztatójában leírtak szerint, 2015 tavaszától új tanfolyamokat indít.

Bővebben...
 
Újra az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerről
2015. Január 26. Hétfő, 10:55

altAz Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerben az élelmiszerekre szigorúbb szabályok vonatkoznak, mint egyéb termékekre. A 2015 éves adótörvény  szerint 2015. január 1-jétől szinte minden útdíj köteles gépjárműre és több esetben a kisebbekre is ki kell váltani az EKAER- számot, amennyiben egyes, a 200 kilogrammot vagy 250 ezer forintot meghaladó élelmiszer-szállítmányok belföldi fuvarozása történik. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által üzemeltetett, EKÁER célja az ÁFA megfizetésével összefüggő visszaélések visszaszorítása és az élelmiszer-biztonság növelése. A rendszerrel kapcsolatos minden információ megtalálható az ekaer.nav.gov.hu oldalon.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 57
Webdesign: IRQ