Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
XII. Kenyér Világnapja, valamint a XIV. Hagyományőrző Verseny és II. Pozsonyi kifli készítő Verseny
2015. Október 21. Szerda, 12:55

altA svájci székhelyű Pékek Világszövetsége 2001-es kongresszusán döntött úgy, hogy október 16 legyen a KENYÉR VILÁGNAPJA. A világnap célja, hogy bemutassa a világ legfontosabb élelmezési cikkének – az életfontosságú ásványi anyagokat tartalmazó, fontos energiaforrásnak –, a kenyérnek a jelentőségét. A világnapot már közel 35 ország ünnepli elsősorban karitatív jelleggel, mivel ezen a napon a pékek adományaikkal segítik a rászorulókat. Az ünnep alkalmat ad arra is, hogy a pékek áldozatos munkájára és a kenyér jelentőségére a nagyközönség figyelmét is felhívják.

Bővebben...
 
Rehabilitáljuk a tojást
2015. Október 19. Hétfő, 10:38

altA tojás évezredek óta tölt be fontos szerepet az emberiség étrendjében. A múlt század végén összefüggésbe hozták több betegséggel, így például az érelmeszesedéssel is, ezért sokan kerülni kezdték. A legújabb eredmények kapcsán azonban érdemes átgondolni a korábbi feltételezéseket, és rehabilitálni a tojást.

Bővebben...
 
A Magyar Vöröskereszt humanitárius tevékenységének segítése
2015. Október 16. Péntek, 08:13

altA Vöröskereszt hivatalos segélyszervezet, melynek egyik elsődleges feladata a humanitárius segítségnyújtás, ezért politikailag semleges és együttműködik a mindenkori hivatalos szervekkel a feladata ellátása érdekében. A Magyar Vöröskereszt, a hatóságokkal együttműködve, kezdetektől jelen van a válsággócoknál, sokszor a média látókörén kívül, mivel olyan, hatóságilag lezárt, műveleti területeken is jelen van, ahova rendészeti szerveken kívül másokat nem/vagy csak korlátozottan engednek be. Idén, már több százezer ember ellátásáról gondoskodott a szervezet a mindenkori lehetőségei szerint.

Bővebben...
 
Akrilamid
2015. Október 14. Szerda, 12:15

altAz Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal felmérése alapján az akrilamid valós közegészségügyi kockázatot jelent ezért az EU-ban ismét előkerült az akrilamid témája.  A témával kapcsolatos szakértői csoport tagjait a nemzeti kormányok delegálják, így Magyarországról az FM küldi ki résztvevőt.

Bővebben...
 
Tematikus séta a fővárosban: kóstolók, pékségek, történetek ma és régen
2015. Október 13. Kedd, 09:29

altAz Imagine Budapest 2008 óta szervez kis létszámú, elsősorban a magyar érdeklődőknek szóló tematikus városnéző sétákat. Az Imagine Budapest legújabb tematikus sétája közben bebarangolják a várost: a régi malomépülettől, az évszázados pékkemencén át a high-tech sütödéig lehet ismerkedni a pékségek és sütödék életével, történetével.

Bővebben...
 
Gyakornoki program az Alba-kenyér Zrt-nél
2015. Október 08. Csütörtök, 15:41

altSzékesfehérvár városában gyakornoki program valósult meg az Alba-Kenyér Sütőipari Zrt-nél. A projekt során gyakornokok felvételére került sor, akiknek a szakmai fejlődéséhez mentort és eszközöket is biztosít a cég a pályázat segítségével. Az Alba-Kenyér Sütőipari Zrt.. fontosnak tartja, hogy a régióban élő pályakezdők munkába állását támogassa.

Bővebben...
 
Csökken a gabona ára belföldi és a világpiacon
2015. Szeptember 25. Péntek, 10:51

altAz idei termésű belföldi búzánál és kukoricánál - valamint általánosságban minden egyéb szántóföldi növénynél - jelentős árcsökkenés figyelhető meg. A csökkenő tendencia az egész világpiacon jelentkezik, aminek legfőbb oka az, hogy egyre jobban körvonalazódik a 2015/2016-os gazdasági év kibocsátása, amely akár túl is szárnyalhatja a korábban prognosztizált mennyiséget.

Bővebben...
 
Átadták az idei Magyar Kézműves Remek díjakat
2015. Szeptember 25. Péntek, 08:39

altA 13. alkalommal meghirdetett Magyar Kézműves Remek kiállítás idén a Hungexpo-n, az OMÉKkeretébenkerült megrendezésre. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázatára beadott több mint 110 pályaműből 43 kapta meg a díjat, közülük hetet magas színvonala alapján külön is méltattak. A pályázat eredményhirdetésére, valamint a pályaművekből a zsűri válogatása alapján megrendezett kiállítás ünnepélyes megnyitására 2015. szeptember 23-án került sor, mely után a termékek 2015. szeptember 27-ig lesznek a nagyközönség számára is megtekinthetőek a Hungexpo „A” pavilon 204/a  standján.

Bővebben...
 
Megkezdődik az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
2015. Szeptember 22. Kedd, 08:54

alt2015. szeptember 23-27 között a 77-ik alkalommal rendezik meg az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén (1101 Budapest X. kerület, Albertirsai út 10.) A rendezvény múltja és az agrárium napjainkban is betöltött kiemelkedő szerepe révén az OMÉK kiváló lehetőséget teremt minden hazai és nemzetközi vállalat számára, hogy új beszállítókat, új piacokat találjon termékei és szolgáltatásai számára, illetve jelenlegi piacain - a nagyközönséggel történő közvetlen találkozás segítségével - tovább szilárdíthassa piaci pozícióját.

Bővebben...
 
A tavalyinál kisebb területen, több kalászos gabona termett idén
2015. Szeptember 20. Vasárnap, 09:09

altA Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint a tavalyinál 4,6 százalékkal kisebb területen 2,8 százalékkal több, összesen 7,5 millió tonna kalászos gabona termett ebben az évben. A növekedésnek kedvezett a tavaly őszi és az idén májusi csapadékos időjárás. A búza termésátlaga 1991 óta nem volt ilyen magas, a hektáronként 5140 kilogramm 8,7 százalékkal nagyobb az előző évinél és 21,8 százalékkal szárnyalta túl az elmúlt öt év átlagát. A termésátlagok a rozs kivételével felülmúlták az előző évi adatokat.

Bővebben...
 
A NÉBIH rizsliszt tételeket hívott vissza
2015. Szeptember 17. Csütörtök, 08:43

altGluténtartalom miatt, Szarvasi Agrár Zrt. által gyártott három rizsliszt tétel kereskedelmi forgalomból történő kivonását rendelte el a Nemzeti Élelmiszetbiztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Bár az egészségügyi kockázat alacsony, ettől függetlenül a hatóság kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el és vigyék vissza a vásárlás helyére.

Bővebben...
 
Átadták a Magyar Termék Nagydíj pályázat idei elismeréseit
2015. Szeptember 16. Szerda, 11:06

alt2015. szeptember 3-án a Parlamentben adták át az elismerést és a különdíjakat annak az 54 cégnek, amelyek 57 pályázata nyerte el 21 kategóriában a Magyar Termék Nagydíjat. Ebben az évben 37 kategóriában lehetett pályázni a cím elnyerésére, és a bírált pályaművek 79 százaléka nyert. A mostani díjazottakkal együtt 1998 és 2015 között 543-ra emelkedett a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegyet használók száma. Idén jó pályaművek érkeztek a tudásalapú termékek, szolgáltatások között is, illetve az idén kulturális rendezvények körében is hirdettek pályázatot. AMagyar Termék Nagydíj pályázat társadalmi elismertsége egyre növekszik, az idei évtől a határon túli magyarok is pályázhattak. Az ünnepségen átadták a cégek, szakmai szervezetek által felajánlott elismeréseket is.

Bővebben...
 
A 4. Louis Lesaffre Kupa európai kontinens versenye véget ért
2015. Szeptember 09. Szerda, 12:04

alt2015. augusztus 28-án fejeződött be a Louis Lesaffre Kupa európai versenye a Franciaországi Lille-ben. A Louis Lesaffre KupaEurópa Válogatását Hollandia, Oroszország és Franciaország nemzeti csapata nyerte meg, ezzel kvalifikálták magukat a2016-os Pék Világbajnokságra (Coupé du Monde de la Boulangerie),és a 2018 Bakery Masters-re. Hazánkat a Magyar Pékválogatott,Tukacs Roland, Takó Zoltán, Vajda Péter és Jankó Miklós képviselte. Sajnos a magyar csapatnak- kevéssel lemaradva az orosz válogatottól- nem sikerült kijutni a jövő évi Pék- Világbajnokságra.

Bővebben...
 
Kecskemét legjobb kenyerét a tiszakécskei Fejedelmi Pékség gyártja
2015. Szeptember 09. Szerda, 09:55

altA Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kecskemét legjobb kenyere címet adományozta a Fejedelmi Pékség Kft.-nek. Harmadik alkalommal érdemelte ki a tiszakécskei cég ezt a komoly szakmai elismerést a Hírös Hétre szervezett megmérettetésen. A térségi péküzemek és pékmesterek számára szervezett rendezvényen a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt kenyerek egy évig viselhetik a Kecskemét kenyere címet.

Bővebben...
 
PMKIK-ÉFOSZ Élelmiszeripari fórum
2015. Szeptember 04. Péntek, 14:11

altaltA Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara és az Élelmiszer Feldolgozók Szövetsége, együttműködési megállapodást kötött melynek keretében a vállalkozásokat tájékoztatják az élelmiszeripart érintő aktuális kérdésekről. Az együttműködés keretében első ízben 2015. szeptember 29 én 14:00 – 16:30 között, a Magyar Szlovák Üzleti és Tájékoztatási Központban, (2045 Törökbálint, Kazinczy F. u. 124/b) díjmentes Élelmiszeripari Fórum kerül megrendezésre. A rendezvényen való részvétel díjmentes!

Bővebben...
 
Szeptember 1-jétől életbe lépett a menzareform
2015. Szeptember 03. Csütörtök, 11:12

altA 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet részletesen szabályozza a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokat, az iskolai menzákon, kórházakban adandó ételek elkészítését és tápanyagtartalmát. A közétkeztetési rendelet célja, hogy a gyerekek egészségesebb ételeket kapjanak a bölcsődékben, az óvodákban és az iskolai menzákon.

Bővebben...
 
Életbeléptek a szakképzési tárgyú új jogszabályok
2015. Augusztus 31. Hétfő, 13:52

altSzámos változás lép életbe a szakképzésben a szeptember elsejévelinduló új tanévben. Az egyik legfontosabb, hogy mostantól két szakma megtanulásaingyenesés anappali rendszerű szakképzésbe való bekapcsolódás határa kitolódott 25 éves korig. A Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartásába kerülő köznevelési intézmények szakképzési centrumokba szerveződtek. Az új rendszerben a szakképzési centrumok szakmai és gazdálkodási önállóságot, a szervezeti egységként működő iskoláik pedig részleges gazdálkodási önállóságot kapnak. A szakképzésben lezajló változások kiemelt célja, hogy a fiatalok és a felnőttoktatásba bekapcsolódó idősebbek a gyakorlatban is használható szakmai tudást szerezzenek.

Bővebben...
 
Hamarosan újra: Kamarai „Törökbálinti Ősz”
2015. Augusztus 27. Csütörtök, 10:31

altA Pest megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara 2014-ben hagyományteremtő céllal keltette életre t, melyet „Törökbálinti Ősz” – Vásár és Kiállítás rendezvényt. A Törökbálinti önkormányzat támogatásával a PMKIK szervezésében megrendezésre kerülő két napos forgatag idén szeptember 19-20-án nyitja kapuit a PMKIK Magyar – Szlovák Üzleti és Tájékoztatási Központjában (Törökbálint, Kazinczy F. u. 124/B.). A sokrétű, érdekes, színes, vidám programsorozaton mindkét napon 10.00 -18.00 óra között a belépés díjtalan.

Bővebben...
 
Elhunyt Halmi Tibor
2015. Augusztus 26. Szerda, 10:05

altHalmi Tibort 91éves korában, 2015. augusztus 6-án érte a halál. Halmi Tibor 1973 – 1984 között a Fővárosi Sütőipari Vállalat vezérigazgatójaként oroszlánrészt vállalt a sütőipar szakmai fejlesztésében

Bővebben...
 
Szent István napi ünnepségek pékszemmel
2015. Augusztus 25. Kedd, 11:54

altMár tavaly is feltűnő volt, hogy bár az augusztus 20-a állami ünnepségsorozatban még mindig jelentős szerep jut az új kenyérnek, mintha a pékekről egyre kevesebb híradás szólna. Bár idén is bemutatkozhatott az Orosháza-Gyopárosfürdőn megrendezett Európai Kenyérünnepen kívül Budapesten a Várban az ország tortája mellett az idei Szent István napi kenyér, de az MTI tudósításokat olvasva, a képeket látva Pécsváradon a Nemzet kenyerét, és Szolnokon a Kárpát- medence kenyerét mintha politikusok, közéleti személyiségek sütötték volna. Szerencsére volt friss színfolt is, Budapesten a „Margitutcakilenc” közösségi udvarban megtartott Kenyér Lelke rendezvény.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 57
Webdesign: IRQ