Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 1 hónap, 1 hét .
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684



Galéria

Szaklap

Hírek, események
Dr. Szalai Lajos temetése
2015. November 13. Péntek, 09:33

altDr. Szalai Lajos hamvait a biatorbágyi református temetőben 2015. november 20-án 13 órakor helyezik örök nyugalomba. Az elhunytat a Budapesti Corvinus Egyetem saját halottjának tekinti.

Bővebben...
 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem téli tanfolyamai
2015. November 10. Kedd, 10:58

altA Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék 2016 telén nem graduális képzések keretében új szakmai tanfolyamokat indít.

Bővebben...
 
Ceres Sütőipari Zrt. legújabb termékcsaládja
2015. November 09. Hétfő, 11:15

altaltA Ceres Sütőipari Zrt legújabb 500g fogyasztói kiszerelésű termékcsaládját a jellegzetes házi parasztkenyerek ihlették.

Bővebben...
 
Szójamentes, laktózmentes, gluténmentes jelöléssel ellátott élelmiszerek vizsgálata
2015. November 04. Szerda, 08:08

altA Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság TÁMOP-6.1.6-14/1-2015-0001 azonosító számú kiemelt projekt keretében „szójamentes”, „laktózmentes”, „gluténmentes” jelöléssel ellátott élelmiszereket vizsgált a a megtévesztő jelölés tükrében. A vizsgálat célja az volt, hogy a „mentes” jelöléssel ellátott élelmiszerek megfelelnek-e a jogszabályi előírásnak, illetve az élelmiszerek címkéjén a gyártó által feltüntetett adatoknak. A vizsgálat az egészségtudatos fogyasztóvá válás elősegítését szolgáló projekt része volt.

Bővebben...
 
A GVH közreadta a 10%-os bírságcsökkentés részletszabályait
2015. November 04. Szerda, 07:44

altA versenytörvény a 2014. július 1-je után indult eljárásokban lehetővé teszi, hogy azon vállalkozások, amelyek meghatározott típusú ügyekben elismerik jogsértésüket és lemondanak bizonyos eljárási jogaikról, 10%-os bírságcsökkentésben részesüljenek. A Gazdasági Versenyhivatal elnökének és a Versenytanács elnökének közös közleménye ezen egyezségi eljárás részletszabályait rögzíti.

Bővebben...
 
Elhunyt Dr. Szalai Lajos
2015. November 03. Kedd, 08:40

altMély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Szalai Lajos, a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karának nyugalmazott egyetemi docense, a kémia tudomány kandidátusa a  Gabona-és Iparinövény Technológiai Tanszék volt vezetője, a Magyar Élelmiszerkönyv Sütőipari Bizottságának egykori elnöke, a Sütő- és cukrászipari Szakbizottság tagja 2015. október  27-én 87 éves korában csendesen eltávozott.

Bővebben...
 
50 tonna élelmiszeripari hulladékot akartak eladni pékségeknek és cukrászdáknak
2015. Október 30. Péntek, 16:49

altEgy cukrászatok, pékségek ellátására szakosodott, budapesti vállalkozásnál összesen 53 tonna lejárt szavatossági idejű, jelöletlen, szabálytalanul tárolt termék megsemmisítését rendelte el a Pest Megyei Kormányhivatal. A céget arra kötelezték, hogy minden 2015-ben gyártott poralapú termékét hívja vissza, mivel nem biztosított a termékek nyomon követhetősége, így nem zárható ki, hogy összetevőként lejárt szavatosságú alapanyagot használtak fel.

Bővebben...
 
Ülésezett a Magyar Élelmiszerkönyv Sütő- és Cukrászipari termékek Szakbizottsága
2015. Október 23. Péntek, 10:11

altaltA Vidékfejlesztési Minisztériumban 2015. október 22-én ülésezett a Magyar Élelmiszerkönyv Sütő- és Cukrászipari Szakbizottság. Az ülés napirendjén  a marcipán összetételével kapcsolatos információk ismertetése, a hagyományteremtő cukrásztermékek tervezetének bemutatása, a 2-311 számú irányelv (Magyar Élelmiszerkönyv Hagyományőrző cukrászipari termékek) bemutatása és szavazása, valamint a1169/2011/EU rendelet ( tápérték jelölés) sütő, cukrász, édesipari területet érintő általánosan meghatározott átlagértékek kidolgozása szerepelt. A napirendi pontok indokolták a Sütő- és Cukrászipari termékek Szakbizottság és az Édesipari termékek szakbizottság együttes ülését.

Bővebben...
 
XII. Kenyér Világnapja, valamint a XIV. Hagyományőrző Verseny és II. Pozsonyi kifli készítő Verseny
2015. Október 21. Szerda, 12:55

altA svájci székhelyű Pékek Világszövetsége 2001-es kongresszusán döntött úgy, hogy október 16 legyen a KENYÉR VILÁGNAPJA. A világnap célja, hogy bemutassa a világ legfontosabb élelmezési cikkének – az életfontosságú ásványi anyagokat tartalmazó, fontos energiaforrásnak –, a kenyérnek a jelentőségét. A világnapot már közel 35 ország ünnepli elsősorban karitatív jelleggel, mivel ezen a napon a pékek adományaikkal segítik a rászorulókat. Az ünnep alkalmat ad arra is, hogy a pékek áldozatos munkájára és a kenyér jelentőségére a nagyközönség figyelmét is felhívják.

Bővebben...
 
Rehabilitáljuk a tojást
2015. Október 19. Hétfő, 10:38

altA tojás évezredek óta tölt be fontos szerepet az emberiség étrendjében. A múlt század végén összefüggésbe hozták több betegséggel, így például az érelmeszesedéssel is, ezért sokan kerülni kezdték. A legújabb eredmények kapcsán azonban érdemes átgondolni a korábbi feltételezéseket, és rehabilitálni a tojást.

Bővebben...
 
A Magyar Vöröskereszt humanitárius tevékenységének segítése
2015. Október 16. Péntek, 08:13

altA Vöröskereszt hivatalos segélyszervezet, melynek egyik elsődleges feladata a humanitárius segítségnyújtás, ezért politikailag semleges és együttműködik a mindenkori hivatalos szervekkel a feladata ellátása érdekében. A Magyar Vöröskereszt, a hatóságokkal együttműködve, kezdetektől jelen van a válsággócoknál, sokszor a média látókörén kívül, mivel olyan, hatóságilag lezárt, műveleti területeken is jelen van, ahova rendészeti szerveken kívül másokat nem/vagy csak korlátozottan engednek be. Idén, már több százezer ember ellátásáról gondoskodott a szervezet a mindenkori lehetőségei szerint.

Bővebben...
 
Akrilamid
2015. Október 14. Szerda, 12:15

altAz Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal felmérése alapján az akrilamid valós közegészségügyi kockázatot jelent ezért az EU-ban ismét előkerült az akrilamid témája.  A témával kapcsolatos szakértői csoport tagjait a nemzeti kormányok delegálják, így Magyarországról az FM küldi ki résztvevőt.

Bővebben...
 
Tematikus séta a fővárosban: kóstolók, pékségek, történetek ma és régen
2015. Október 13. Kedd, 09:29

altAz Imagine Budapest 2008 óta szervez kis létszámú, elsősorban a magyar érdeklődőknek szóló tematikus városnéző sétákat. Az Imagine Budapest legújabb tematikus sétája közben bebarangolják a várost: a régi malomépülettől, az évszázados pékkemencén át a high-tech sütödéig lehet ismerkedni a pékségek és sütödék életével, történetével.

Bővebben...
 
Gyakornoki program az Alba-kenyér Zrt-nél
2015. Október 08. Csütörtök, 15:41

altSzékesfehérvár városában gyakornoki program valósult meg az Alba-Kenyér Sütőipari Zrt-nél. A projekt során gyakornokok felvételére került sor, akiknek a szakmai fejlődéséhez mentort és eszközöket is biztosít a cég a pályázat segítségével. Az Alba-Kenyér Sütőipari Zrt.. fontosnak tartja, hogy a régióban élő pályakezdők munkába állását támogassa.

Bővebben...
 
Csökken a gabona ára belföldi és a világpiacon
2015. Szeptember 25. Péntek, 10:51

altAz idei termésű belföldi búzánál és kukoricánál - valamint általánosságban minden egyéb szántóföldi növénynél - jelentős árcsökkenés figyelhető meg. A csökkenő tendencia az egész világpiacon jelentkezik, aminek legfőbb oka az, hogy egyre jobban körvonalazódik a 2015/2016-os gazdasági év kibocsátása, amely akár túl is szárnyalhatja a korábban prognosztizált mennyiséget.

Bővebben...
 
Átadták az idei Magyar Kézműves Remek díjakat
2015. Szeptember 25. Péntek, 08:39

altA 13. alkalommal meghirdetett Magyar Kézműves Remek kiállítás idén a Hungexpo-n, az OMÉKkeretébenkerült megrendezésre. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázatára beadott több mint 110 pályaműből 43 kapta meg a díjat, közülük hetet magas színvonala alapján külön is méltattak. A pályázat eredményhirdetésére, valamint a pályaművekből a zsűri válogatása alapján megrendezett kiállítás ünnepélyes megnyitására 2015. szeptember 23-án került sor, mely után a termékek 2015. szeptember 27-ig lesznek a nagyközönség számára is megtekinthetőek a Hungexpo „A” pavilon 204/a  standján.

Bővebben...
 
Megkezdődik az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
2015. Szeptember 22. Kedd, 08:54

alt2015. szeptember 23-27 között a 77-ik alkalommal rendezik meg az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén (1101 Budapest X. kerület, Albertirsai út 10.) A rendezvény múltja és az agrárium napjainkban is betöltött kiemelkedő szerepe révén az OMÉK kiváló lehetőséget teremt minden hazai és nemzetközi vállalat számára, hogy új beszállítókat, új piacokat találjon termékei és szolgáltatásai számára, illetve jelenlegi piacain - a nagyközönséggel történő közvetlen találkozás segítségével - tovább szilárdíthassa piaci pozícióját.

Bővebben...
 
A tavalyinál kisebb területen, több kalászos gabona termett idén
2015. Szeptember 20. Vasárnap, 09:09

altA Központi Statisztikai Hivatal jelentése szerint a tavalyinál 4,6 százalékkal kisebb területen 2,8 százalékkal több, összesen 7,5 millió tonna kalászos gabona termett ebben az évben. A növekedésnek kedvezett a tavaly őszi és az idén májusi csapadékos időjárás. A búza termésátlaga 1991 óta nem volt ilyen magas, a hektáronként 5140 kilogramm 8,7 százalékkal nagyobb az előző évinél és 21,8 százalékkal szárnyalta túl az elmúlt öt év átlagát. A termésátlagok a rozs kivételével felülmúlták az előző évi adatokat.

Bővebben...
 
A NÉBIH rizsliszt tételeket hívott vissza
2015. Szeptember 17. Csütörtök, 08:43

altGluténtartalom miatt, Szarvasi Agrár Zrt. által gyártott három rizsliszt tétel kereskedelmi forgalomból történő kivonását rendelte el a Nemzeti Élelmiszetbiztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Bár az egészségügyi kockázat alacsony, ettől függetlenül a hatóság kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el és vigyék vissza a vásárlás helyére.

Bővebben...
 
Átadták a Magyar Termék Nagydíj pályázat idei elismeréseit
2015. Szeptember 16. Szerda, 11:06

alt2015. szeptember 3-án a Parlamentben adták át az elismerést és a különdíjakat annak az 54 cégnek, amelyek 57 pályázata nyerte el 21 kategóriában a Magyar Termék Nagydíjat. Ebben az évben 37 kategóriában lehetett pályázni a cím elnyerésére, és a bírált pályaművek 79 százaléka nyert. A mostani díjazottakkal együtt 1998 és 2015 között 543-ra emelkedett a Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegyet használók száma. Idén jó pályaművek érkeztek a tudásalapú termékek, szolgáltatások között is, illetve az idén kulturális rendezvények körében is hirdettek pályázatot. AMagyar Termék Nagydíj pályázat társadalmi elismertsége egyre növekszik, az idei évtől a határon túli magyarok is pályázhattak. Az ünnepségen átadták a cégek, szakmai szervezetek által felajánlott elismeréseket is.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 57
Webdesign: IRQ