Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hét, 1 nap .
  • gyurcsi30: Fagyasztott pékáruk fóleg a leveles termékek fejlesztésében is nagy tapasztalattal rendelkezem.Keressenek bátran.+36306531320
  • gyurcsi30: Pékségeknek új tsvájci ill. ausztriai termékeket mutatnék a hejszinen telepiteném is teljes technológiával és folyamatos támogatással.+3630653120 gyurcsi30@freemail.hu
  • guest_2925: Kézműves édesipari műhely, bérgyártást vállal. 06-20 582 0128
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com



Galéria

Szaklap

Hírek, események
A Fornettit választották 2015 franchise hálózatának
2016. Január 30. Szombat, 11:37

altAz országos lefedettséggel és szakmai ismertséggel, illetve legalább öt éve működő hálózattal bíró hazai vállalkozások közül a Fornettit választotta a tavalyi év franchise hálózatának a Magyar Franchise Szövetség. Magyarország és a régió vezető fagyasztott-pékáru gyártója és franchise átadója, 2016. január 21-én  vette át az „Év Franchise Hálózata 2015” díjat. Az értékelésnél szempont volt az előző évi egységszámok és a forgalom alakulása, illetve a márka ismertsége. Az előzetes adatok szerint a Fornetti csoport árbevétele 25 milliárd forint körül alakult 2015-ben, ami a 2014-es 22 milliárd forinthoz képest mintegy 12 százalékos növekedést jelent, az MTI híradása szerint.  Az idei évre további 10 százalékos növekedéssel számolnak a vállalatnál.

Bővebben...
 
Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform létrehozása és elindítása
2016. Január 26. Kedd, 12:07

altaltA Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. szervezésében 2016. január 20-án került sor a Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform nyitókonferenciájára ahazai élelmiszeripari vállalkozások és érintett hatóságok, illetve szakmai szervezetek közötti együttműködés elősegítésére.

Bővebben...
 
Fővárosi pitaüzemet zárt be a NÉBIH
2016. Január 26. Kedd, 10:45

altaltSúlyos higiéniai problémák és a nyilvántartás teljes hiánya miatt azonnali hatállyal bezárt egy fővárosi péküzemet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Az élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrök, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságával közösen tartott ellenőrzés során az üzem működését azonnali hatállyal megtiltották, és1048 kg pitát és 30 kg lisztet foglaltak le.

Bővebben...
 
A gluténérzékenység mértékének meghatározása
2016. Január 18. Hétfő, 10:33

altA Bolognai Egyetem tudósai felfedezték, hogy egy zonulin nevű fehérje fontos támpontot jelenthet a gluténintolerancia mértékének meghatározásakor. Egy új hordozható eszköz pedig alkalmas lehet arra, hogy a fogyasztók felmérhessék az élelmiszerek valós allergéntartalmát.

Bővebben...
 
Elégedett téli élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrzéseinek eredményével a NÉBIH
2016. Január 17. Vasárnap, 11:56

altNéhány kirívó esettől eltekintve pozitív tapasztalatokkal zárult a 2015-ös téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés. A decemberi akció során 4997 vizsgálatot végeztek el a szakemberek, 8,4 tonna terméket vontak ki a forgalomból, 83 alkalommal figyelmeztetést és 185 esetben, összesen 21,7 millió forint bírságot szabtak ki.

Bővebben...
 
Öregdiák találkozó a Toldiban
2016. Január 16. Szombat, 10:39

alt2016. február 27-én (szombaton) 16 órától minden egykori Toldis diákot szeretettel vár a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium. Jelentkezés (vacsoraigénylés, szállásigénylés és a pénzbefizetés) határideje: 2016. február 17-ig. A jelentkezési lap megtalálható az iskola weblapján.

Bővebben...
 
SZJA bevallás 2016
2016. Január 11. Hétfő, 20:46

alt2016-ban, azok dönthetnek a bevallási-nyilatkozat mellett, akik 2015-ben kizárólag munkáltatótól szereztek jövedelmet, kedvezményt nem érvényesítettek és nem is tudnak, nem tesznek önkéntes kölcsönös biztosító pénztári, nyugdíj-előtakarékossági, valamint nyugdíjbiztosítási nyilatkozatot, és akik helyett azt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal készítheti el a bevallási-nyilatkozatot.

Bővebben...
 
Széchenyi Kártya-2016
2016. Január 11. Hétfő, 20:37

altA Széchenyi Kártya Programban 50 millió forintra emelték a felvehető hitel összegét a korábbi 25 millió forintról, valamint a Széchenyi Forgóeszközhitel kamattámogatása 2 százalékról 3 százaléka nőtt, ami egyúttal a termék árának csökkenését is jelenti.

Bővebben...
 
A Piszkei Öko Kft. mini briósa lett az Év Bioterméke
2016. Január 07. Csütörtök, 11:36

alt2015 évben a Piszkei Öko Kft. kapta az Év Bioterméke díjat. Az elismerést tanúsító oklevelet s a hozzá tartozó kerámia díjat a XXVIII. Biokultúra Tudományos Napon vehette át a cég vezetése képviseletében Ulrich Béla ügyvezető igazgató.Az elismerés értékét fokozza, hogy a megszokott biozsűri helyett egy külsős, szakmailag hozzáértő, bírálóbizottság vizsgálta és értékelte a versenyre jelentkezett biotermékeket akik az alapanyagtól az összetételig, a gyártási folyamatoktól a termékre jellemző ízhatásokig, - beleértve a csomagolást, a rajta található feliratokat is – mindent értékeltek, és az így összesített pontszámokból kapta meg a Piszkei Öko Kft. az Év bioterméke díjat.

Bővebben...
 
Láncügyletek vizsgálata
2015. December 20. Vasárnap, 09:56

altLáncügyletnek azok, a kereskedelemben egyébként mindennaposan előforduló ügyletek minősülnek, ahol egy-egy termék egymást követően egynél több értékesítés tárgya úgy, hogy a termék elszállítása közvetlenül az első értékesítőtől a végső beszerzőhöz történik. Láncügyletek valamennyi kereskedelmi ágazatban előfordulnak, leggyakrabban a mezőgazdasági termékértékesítések során. vizsgálatuk mindig is az adóhatósági ellenőrzések kiemelt célpontja volt.

Bővebben...
 
WESSLING Hungary Kft és a cukrászok között megállapodás született
2015. December 18. Péntek, 12:13

altaltA Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a minőségi cukrászati termékek megteremtésének és elismertségének növelése területén fontos együttműködési megállapodást kötött a Magyarországon közel negyed százada tevékenykedő WESSLING Hungary Kft-vel. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének célja a gyártási, üzemeltetési körülmények fejlesztése a biztonságosabb élelmiszer-termelés érdekében, ezen kívül a változó jogszabályi körülmények folyamatos nyomon követése és szakmai segítségnyújtás a tagok részére oktatások és ismeretterjesztő előadások keretében. A magyarországi cukrászdákban a „TOP Higiénia” rendszer sikeres bevezetésének köszönhetően javulhatnak a higiéniai állapotok és az előállítási körülmények.

Bővebben...
 
Munkaügyi ellenőrzés 2016
2015. December 18. Péntek, 11:21

altKözzétette a Nemzetgazdasági Minisztérium a 2016 évi munkaügyi ellenőrzési irányelveket és az országos hatósági ellenőrzési tervet.  A szaktárca célkitűzése, hogy a munkaügyi ellenőrzések legalább 10 százaléka érje el a személy- és vagyonvédelem területén dolgoztató munkáltatókat. A munkaügyi ellenőrzéseknek további, legalább 10 százaléka a feldolgozóipari munkáltatókat célozza majd. Kiemelt figyelemmel kísérik a veszélyes munkaköröket felvonultató ágazatokat, mint az építőipart, mezőgazdaságot, bányászatot és egészségügyet. Azon munkáltatók, akiket korábban feketefoglalkoztatáson kaptak, 80 százalékos eséllyel számíthatnak utóvizsgálatra.

Bővebben...
 
Elérhető a felügyeleti díj bevallás helyesbítő felülete
2015. December 15. Kedd, 08:43

altA közteher a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tevékenységét hivatott finanszírozni.  Már elérhető a felügyeleti díj bevallás helyesbítő felülete a NÉBIH weboldalán. Helyesbítő bevallást a napi fogyasztási cikket értékesítő üzleteknek kell tenniük legkésőbb 2015. december 30-ig. A beküldés megkönnyítése érdekében – a naptári évtől eltérő üzleti évet alkalmazók kivételével – lehetőség van a bevallási rendszer által, az eredetileg feltüntetett árbevételi adatok ezrelékes díjszabás alapján újrakalkulált díj elfogadására is. A megállapított felügyeleti díjat 2016. január 31-ig egy összegben, késedelmi pótlék alkalmazása nélkül kell majd befizetni.

Bővebben...
 
A NÉBIH tovább fejleszti a Szupermenta programot
2015. December 12. Szombat, 11:32

altA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tovább erősíti termékteszt programját: megújul a honlap és bevezeti a Szupermenta emblémát, melyet a jövőben a dobogós termékek használhatnak.

Bővebben...
 
Szervezeti és személyi változások az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben
2015. December 06. Vasárnap, 11:55

altAz Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közleménye szerint az év végével részben megújul a szervezet felső vezetése.3 új főigazgatót, illetve főigazgató-helyettest neveztek ki, így indirekt módon beigazolódott Dr. Martos Éva, a közétkeztetési rendelet egyik legfontosabb felelősének leváltása.

Bővebben...
 
Dékán Jenő temetése
2015. December 04. Péntek, 09:34

altDékán Jenő az ÉDOSZ Szövetség elnöke, a MÉDOSZ Sütőipari Tagozat titkára 2015. november 15-én 61éves korában eltávozott. Temetése2015. december 15.-én 14,15 órakor lesz a Rákospalotai Temetőben

Bővebben...
 
Egy élelmiszer-technológus mérnök válasza a kézműveskenyér-forradalomra
2015. December 03. Csütörtök, 15:13

altaltAz Imagine Budapest 2008 óta szervez kis létszámú tematikus városnéző sétákat. A legújabb tematikus sétája közben bebarangolják a várost: a régi malomépülettől, az évszázados pékkemencén át a high-tech sütödéig lehet ismerkedni a pékségek és sütödék életével, történetével. A két és félórás sétáról „Dunába lógatták a péket, aki trükközött a kenyér súlyával” címmel írt riportot Gál Éva Laura a vg.hu újságírója. Az index.hu munkatársa Dobó Géza most helyt adott egy másfajta véleménynek.

Bővebben...
 
A NÉBIH kiemelten ellenőrzi a karácsonyi szezonális élelmiszereket
2015. December 03. Csütörtök, 13:22

altA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a megyei élelmiszerlánc-biztonsági szakemberek közreműködésével a korábbi évekhez hasonlóan az idén is tervez szezonális ellenőrzéssorozatot az ünnepeket megelőzően, mely a karácsonyi, szilveszteri ünnepekhez kötődő termékeket érinti majd.

Bővebben...
 
Nyilvános kerekasztal-megbeszélés az élelmiszeripar előtt álló kihívásokról és az ágazat jövőjéről
2015. November 26. Csütörtök, 14:03

alt2015. november 25-én az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége nyilvános kerekasztal-megbeszélést rendezett Budapesten, a Benczúr Hotelben. A rendezvény célja volt, hogy az illetékes döntéshozók és az érdekelt vállalkozások közös gondolkodását elősegítse annak érdekében, hogy a hazai élelmiszer-feldolgozó ágazat előtt álló lehetőségeket és kihívásokat be lehessen azonosítani, kiemelten figyelembe véve a jelenlegi súlyos versenyképességi problémákat.  A rendezvény arra is fel kívánta hívni a figyelmet, hogy az adott gazdálkodási körülmények között az élelmiszeriparral szemben támasztott sokféle kormányzati és társadalmi elvárás egyidejű teljesítése sokszor szinte lehetetlen feladat elé állítja a vállalkozásokat. Emellett az ÉFOSZ bemutatta a 2014-ben elindított népegészségügyi célú kezdeményezés, az „Élelmiszeripar a fogyasztókért” első éves eredményeit is.

Bővebben...
 
Elhunyt Dékán Jenő az ÉDOSZ Szövetség elnöke
2015. November 22. Vasárnap, 12:19

altMély fájdalommal tudatjuk, hogy Dékán Jenő az ÉDOSZ Szövetség elnöke, a MÉDOSZ Sütőipari Tagozat titkára 2015. november 15-én 61éves korában eltávozott.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 57
Webdesign: IRQ