Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hét, 1 nap .
  • gyurcsi30: Fagyasztott pékáruk fóleg a leveles termékek fejlesztésében is nagy tapasztalattal rendelkezem.Keressenek bátran.+36306531320
  • gyurcsi30: Pékségeknek új tsvájci ill. ausztriai termékeket mutatnék a hejszinen telepiteném is teljes technológiával és folyamatos támogatással.+3630653120 gyurcsi30@freemail.hu
  • guest_2925: Kézműves édesipari műhely, bérgyártást vállal. 06-20 582 0128
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com



Galéria

Szaklap

Hírek, események
Termékvisszahívások az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén érkezett információk szerint
2016. Március 22. Kedd, 08:15

altaltAz Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) érkezett információk szerint az Aldiban kapható, 250 grammos kiszerelésű rozsos és szezámos extrudált kenyér „Ochratoxin A” penészgomba toxinnal szennyezett.  A forgalmazó a terméket önkéntesen visszahívja. A rendszer azt is jelezte, hogy Belgiumba, Németországba, Spanyolországba, Franciaországba és Olaszországba szállítottak  E.coli baktériumfertőzésben érintett román előállítású juhsajtot. A szennyezett tételekből a rendelkezésre álló információk alapján nem érkezett Magyarországra, ugyanakkor az érintett országok köre még bővülhet.

Bővebben...
 
Olaszországban is törvénnyel szorítanák vissza az élelmiszerpazarlást
2016. Március 21. Hétfő, 16:43

altaltA franciák után Európában másodikként az olaszok fogadhatnak el jogszabályt az élelmiszer-pocsékolás ellen. Az áruházláncok kötelesek lesznek gondoskodni megmaradt készleteik hasznosításáról. Karitatív szervezetek gyűjtik majd a hibás alakja miatt eladhatatlan vagy megmaradt, de fogyasztásra még alkalmas árut. Jelenleg a megtermelt élelmiszer fele megy pocsékba a fejlett világban. Az olasz parlament milliós nagyságrendű támogatást szán a szegénykonyhák működtetésére, további eurómilliókat projektek kidolgozására, az ételpazarlás szokásának megfékezésére.

Bővebben...
 
FMCG TOP 2016 kétnapos Szakma Nap Balatonfüreden
2016. Március 18. Péntek, 11:14

altAz Élelmiszer szaklap kétnapos Szakma Napja konferenciája már közel két évtizedes múltra tekint vissza. 2016. április 7-8-án, a balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine & Vital lesz a helyszíne a FMCG TOP 2016 néven debütáló eseménynek. A rendezvény célja, hogy a résztvevők a  kétnapos eseményen az aktuális és fontos piaci információkon túl meghatározó élményeket szerezzenek.

Bővebben...
 
Egértanya egy reform termékeket előállító üzemben
2016. Március 16. Szerda, 10:48

altaltAzonnali hatállyal bezárt a Fűszerház-Vitapharma+ Kft (6721 Szeged Bercsényi u.7) magliszteket, tésztákat és olajokat előállító üzemét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Az ellenőrök egereket találtak az alapanyagraktárban, emellett a nyomon-követhetőséggel és a dokumentációval is gondok voltak. Az eljárás során, a feltárt hiányosságok miatt 124 tétel élelmiszer forgalomból történő kivonására, forgalomba hozatalának megtiltására; a hiányosságok pótlásáig a tevékenység felfüggesztésének valamint a nem nyomon-követhető termékek visszahívásának elrendelésére került sor.

Bővebben...
 
Felfüggesztették működését, majd az újraindítást engedélyezték egy pékségnek
2016. Március 11. Péntek, 08:59

altA Földművelésügyi Minisztérium által közétett "A jogsértő szervezetek és személyek listája"  235.tétele szerint 2016.március 8-án a Riad Balkán Kft. Budapest XIII. Gyöngyösi sétány 8 sz. alatti telephelyén megsemmisítésre került 11 tétel sütőipari termék 329,9 kg mennyiségben. Az üzem működését a feltárt hiányosságok javításáig felfüggesztette a hatóság.

Bővebben...
 
Élelmiszeripari szakágazatokat érintő rendezvénysorozat a Földművelésügyi Minisztériumban
2016. Március 08. Kedd, 12:31

altMeghatározó élelmiszeripari szakágazatok számára szervezett februárban rendezvénysorozatot a Földművelésügyi Minisztérium, ahol az egyes ágazatok képviselői, ágazati szakértők és a tárca illetékesei együtt keresnek megoldásokat a felmerülő problémákra. A minisztérium célja a stratégiai gondolkodás a vállalatirányítási módszerek elterjedésének, kiváltképp a határterületi együttműködések ösztönzése.

Bővebben...
 
Élelmiszerek ÁFA kulcsai
2016. Március 06. Vasárnap, 12:09

altHazánkban három ágazat- a zöldség-gyümölcs, tej és tojás ágazat - tartja fenn az áfa csökkentéssel kapcsolatos szakmai igényét, de folyamatosan jelez a malomipar, és a baromfifeldolgozók szakmai szövetsége, hogy a magas áfa tartalom a feketegazdaságot erősíti.

Bővebben...
 
Öldöklő versenyben ment tönkre a Sikér Malomipari Zrt
2016. Február 22. Hétfő, 10:14

altA magyar tulajdonú, tatabányai Sikér Zrt. egyike az öt legnagyobb hazai malomipari cégnek, amely a teljes lisztpiacból mintegy 10 százaléknyi részesedést hasít ki. A vállalkozás körülbelül száz főt foglalkoztatott üzemeiben, s további 200 főnek ad munkát pékségeiben. Bővülni akart, ám egyszer csak megroggyant a Sikér Zrt. melynek vezetői 2016. február 3-án csődeljárás iránti kérelmet nyújtottak be a bíróságon. A 120 napos védettség során a cégnek mintegy 50-80 hitelezővel - köztük beszállítókkal, bankokkal és faktorcégekkel - kellene egyezségre jutnia.

Bővebben...
 
Felkérés kutatásban való részvételre
2016. Február 21. Vasárnap, 08:38

altA veszprémi Pannon Egyetemen végzett kutatás középpontjában annak előrejelzése áll, hogy a KKV szektor milyen mértékben lesz képes felhasználni az Európai Uniós forrásokat a 2020-ig terjedő időszak alatt. Az előttünk álló Európai Uniós támogatási időszak a magyar nemzetgazdaság fejlesztésének vissza nem térő lehetőségét tartogatja.

Bővebben...
 
A NAV 2016 éves ellenőrzési szempontjai
2016. Február 20. Szombat, 10:41

altA Nemzeti Adó- és Vámhivatal törvényi kötelezettsége a közvélemény tájékoztatása. A NAV ellenőrzésének átláthatóságát segíti azzal, hogy minden év február 20-áig meghatározza és közzéteszi az adott év ellenőrzéseinek főbb szempontjait, irányait. A NAV legfontosabb feladata a gazdaság fehérítése, a csalárd adózók számának visszaszorítása, a költségvetési bevételek biztosítása, valamint a versenysemlegesség fenntartása.A 2016-os ellenőrzési irányok szerint a NAV a szabályosan tevékenykedő adózókat megvédi a tisztességtelen versenytársakkal szemben. A szabályokat szándékosan megszegők a NAV szigorú fellépésére, a jogkövetők és esetleges apróbb szabálytalanságokat vétők méltányosabb hozzáállásra számíthatnak.

Bővebben...
 
2016. április 15-16-17-én kerül megrendezésre az Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásár és Kiállítás
2016. Február 19. Péntek, 09:51

altHarmadik alkalommal 2016. április 15-16-17-énkerül megrendezésre a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében és finanszírozásában az Érdi Nyitnikék Tavaszi Vásár és Kiállítás. Jelenleg a kiállítók számára nyitott a jelentkezés lehetősége, az egyes programelemek szervezése zajlik, majd március 2-án lezárul a jelentkezési határidő. Számos kulturális, gasztronómiai, szakmai és sport programmal szeretnének a szervezők az eddiginél is nagyobb látogatottságot elérni.

Bővebben...
 
Még egyszer a 2016-os Coupé du Monde de la Boulangerie versenyről
2016. Február 17. Szerda, 09:11

altA franciaországi Villepinte-ben, 2016 február 9-én befejeződött a 2016-os Coupé du Monde verseny, a pékek világbajnoksága. A versenyt Dél-Korea csapata nyerte meg, második lett e korábbi győztesek egyike Tajvan csapata, míg a házigazda Franciaország a harmadik lett.

Bővebben...
 
Ülésezett a Magyar Élelmiszerkönyv Sütő-és cukrász Szakbizottság
2016. Február 14. Vasárnap, 12:26

alt2016. február 4-én a Földművelésügyi Minisztériumban idén első alkalommal ülésezett a Magyar Élelmiszerkönyv Sütő-és cukrász Szakbizottság. A Szakbizottság 40 tagja közül 27 tag vett részt az ülésen, melynek napirendjén a „Sütőipari termékek” előírásának közigazgatási egyeztetését követően beérkezett észrevételek és a „Hagyományőrző cukrászipari termékek” tervezetének, valamint a soron következő feladatok megtárgyalása szerepelt.

Bővebben...
 
A NU AGE program Magyarországon
2016. Február 14. Vasárnap, 09:26

alt2016. február 11én az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége az Európai Unió 7. keretprogramja által támogatott NU AGE projekt keretében szakmai rendezvényt tartott Budapesten, ahol ismertetésre kerültek a projekt jelenlegi eredményei és további célkitűzései.

Bővebben...
 
Megjelent az Édesipari technológia és műveletek második kiadása
2016. Február 12. Péntek, 08:49

altMohos Ferenc tájékoztatja az érdeklődőket, hogy szakkönyve 2. bővített kiadása már megrendelhető a Pytheas Kiadó és Nyomdában Kelemen Eörs cégvezetőnél.A szakmunka segítséget nyújt mindazoknak, akik édesipari termékek előállításával kívánnak foglalkozni vagy az édesiparban dolgoznak, de  ezen túlmenően a  közép- és felső szintű szakmai képzésben  is hasznosítható.

Bővebben...
 
Sütőipari tárgyú fogyasztói felmérés
2016. Február 12. Péntek, 08:06

altA Szent István Egyetem Gabona- és Iparinövény Technológia Tanszék egyik hallgatójának diplomadolgozata sütőipari termékek fogyasztási szokásaival foglalkozik. Összeállított egy kérdőívet, amit szeretne sok emberrel kitöltetni, nemcsak laikus fogyasztókkal,de szakmabeliekkel is.

Bővebben...
 
Az élelmiszerpazarlást meg kell szüntetni
2016. Február 10. Szerda, 12:11

altaltA francia törvényhozás célja, hogy kezdjenek valamit az országban is komoly problémát jelentő élelmiszer-pazarlással. A megalkotandó törvény értelmében a szupermarketek a jövőben nem dobhatják majd ki az eladatlan élelmiszereket, helyette minőségétől függően vagy jótékonysági szervezeteknek kell felajánlaniuk azt vagy pedig például állati takarmány lesz belőle. A lépés egy nagyobb program keretébe illeszkedik, melyeknek célja, hogy 2025-re érdembe visszaszorítsák az élelmiszerpazarlást, mert a hivatalos becslések szerint évente egy átlagos francia polgár 20-30 kilónyi élelmiszert dob ki, melynek összértéke 20 milliárd euró körül lehet.

Bővebben...
 
Véget ért a 2016-os Coupé du Monde de la Boulangerie verseny
2016. Február 10. Szerda, 11:18

altA franciaországi Villepinte-ben, 2016 február 9-én befejeződött a 2016-os Coupé du Monde verseny, a pékek világbajnoksága. A versenyt Dél-Korea csapata nyerte meg, második lett e korábbi győztesek egyike Tajvan csapata, míg a házigazda Franciaország a harmadik lett.

Bővebben...
 
Fokozottan ellenőrzik a vendéglátóhelyeken felszolgált pitákat
2016. Február 09. Kedd, 16:27

altSúlyos higiéniai problémák és a nyilvántartás teljes hiánya miatt azonnali hatállyal bezárta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága az Aladin Trade Bt. Maglódi út 47-es szám alatt működő pitagyártó üzemét. . Az élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrök, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságával közösen tartott ellenőrzés során az üzem működését azonnali hatállyal megtiltották, és1048 kg pitát és 30 kg lisztet foglaltak le.

Bővebben...
 
Negyedik éve esik az alapvető élelmiszerek ára
2016. Január 30. Szombat, 12:06

altAz ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének élelmiszerár-indexe azt mutatja, hogy négy éve folyamatos lejtmenetben van a legjelentősebb alapvető élelmiszerek ára. A 2015-ös év átlaga 19 %-kal maradt el az azt megelőző évitől. A gabonák, a tejtermékek, a húsok, a növényi olajok és a cukor ára is csökkent 2015-ben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 57
Webdesign: IRQ