Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hírek, események
Még egyszer a 2016-os Coupé du Monde de la Boulangerie versenyről
2016. Február 17. Szerda, 09:11

altA franciaországi Villepinte-ben, 2016 február 9-én befejeződött a 2016-os Coupé du Monde verseny, a pékek világbajnoksága. A versenyt Dél-Korea csapata nyerte meg, második lett e korábbi győztesek egyike Tajvan csapata, míg a házigazda Franciaország a harmadik lett.

Bővebben...
 
Ülésezett a Magyar Élelmiszerkönyv Sütő-és cukrász Szakbizottság
2016. Február 14. Vasárnap, 12:26

alt2016. február 4-én a Földművelésügyi Minisztériumban idén első alkalommal ülésezett a Magyar Élelmiszerkönyv Sütő-és cukrász Szakbizottság. A Szakbizottság 40 tagja közül 27 tag vett részt az ülésen, melynek napirendjén a „Sütőipari termékek” előírásának közigazgatási egyeztetését követően beérkezett észrevételek és a „Hagyományőrző cukrászipari termékek” tervezetének, valamint a soron következő feladatok megtárgyalása szerepelt.

Bővebben...
 
A NU AGE program Magyarországon
2016. Február 14. Vasárnap, 09:26

alt2016. február 11én az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége az Európai Unió 7. keretprogramja által támogatott NU AGE projekt keretében szakmai rendezvényt tartott Budapesten, ahol ismertetésre kerültek a projekt jelenlegi eredményei és további célkitűzései.

Bővebben...
 
Megjelent az Édesipari technológia és műveletek második kiadása
2016. Február 12. Péntek, 08:49

altMohos Ferenc tájékoztatja az érdeklődőket, hogy szakkönyve 2. bővített kiadása már megrendelhető a Pytheas Kiadó és Nyomdában Kelemen Eörs cégvezetőnél.A szakmunka segítséget nyújt mindazoknak, akik édesipari termékek előállításával kívánnak foglalkozni vagy az édesiparban dolgoznak, de  ezen túlmenően a  közép- és felső szintű szakmai képzésben  is hasznosítható.

Bővebben...
 
Sütőipari tárgyú fogyasztói felmérés
2016. Február 12. Péntek, 08:06

altA Szent István Egyetem Gabona- és Iparinövény Technológia Tanszék egyik hallgatójának diplomadolgozata sütőipari termékek fogyasztási szokásaival foglalkozik. Összeállított egy kérdőívet, amit szeretne sok emberrel kitöltetni, nemcsak laikus fogyasztókkal,de szakmabeliekkel is.

Bővebben...
 
Az élelmiszerpazarlást meg kell szüntetni
2016. Február 10. Szerda, 12:11

altaltA francia törvényhozás célja, hogy kezdjenek valamit az országban is komoly problémát jelentő élelmiszer-pazarlással. A megalkotandó törvény értelmében a szupermarketek a jövőben nem dobhatják majd ki az eladatlan élelmiszereket, helyette minőségétől függően vagy jótékonysági szervezeteknek kell felajánlaniuk azt vagy pedig például állati takarmány lesz belőle. A lépés egy nagyobb program keretébe illeszkedik, melyeknek célja, hogy 2025-re érdembe visszaszorítsák az élelmiszerpazarlást, mert a hivatalos becslések szerint évente egy átlagos francia polgár 20-30 kilónyi élelmiszert dob ki, melynek összértéke 20 milliárd euró körül lehet.

Bővebben...
 
Véget ért a 2016-os Coupé du Monde de la Boulangerie verseny
2016. Február 10. Szerda, 11:18

altA franciaországi Villepinte-ben, 2016 február 9-én befejeződött a 2016-os Coupé du Monde verseny, a pékek világbajnoksága. A versenyt Dél-Korea csapata nyerte meg, második lett e korábbi győztesek egyike Tajvan csapata, míg a házigazda Franciaország a harmadik lett.

Bővebben...
 
Fokozottan ellenőrzik a vendéglátóhelyeken felszolgált pitákat
2016. Február 09. Kedd, 16:27

altSúlyos higiéniai problémák és a nyilvántartás teljes hiánya miatt azonnali hatállyal bezárta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága az Aladin Trade Bt. Maglódi út 47-es szám alatt működő pitagyártó üzemét. . Az élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrök, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságával közösen tartott ellenőrzés során az üzem működését azonnali hatállyal megtiltották, és1048 kg pitát és 30 kg lisztet foglaltak le.

Bővebben...
 
Negyedik éve esik az alapvető élelmiszerek ára
2016. Január 30. Szombat, 12:06

altAz ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének élelmiszerár-indexe azt mutatja, hogy négy éve folyamatos lejtmenetben van a legjelentősebb alapvető élelmiszerek ára. A 2015-ös év átlaga 19 %-kal maradt el az azt megelőző évitől. A gabonák, a tejtermékek, a húsok, a növényi olajok és a cukor ára is csökkent 2015-ben.

Bővebben...
 
A Fornettit választották 2015 franchise hálózatának
2016. Január 30. Szombat, 11:37

altAz országos lefedettséggel és szakmai ismertséggel, illetve legalább öt éve működő hálózattal bíró hazai vállalkozások közül a Fornettit választotta a tavalyi év franchise hálózatának a Magyar Franchise Szövetség. Magyarország és a régió vezető fagyasztott-pékáru gyártója és franchise átadója, 2016. január 21-én  vette át az „Év Franchise Hálózata 2015” díjat. Az értékelésnél szempont volt az előző évi egységszámok és a forgalom alakulása, illetve a márka ismertsége. Az előzetes adatok szerint a Fornetti csoport árbevétele 25 milliárd forint körül alakult 2015-ben, ami a 2014-es 22 milliárd forinthoz képest mintegy 12 százalékos növekedést jelent, az MTI híradása szerint.  Az idei évre további 10 százalékos növekedéssel számolnak a vállalatnál.

Bővebben...
 
Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform létrehozása és elindítása
2016. Január 26. Kedd, 12:07

altaltA Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. szervezésében 2016. január 20-án került sor a Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform nyitókonferenciájára ahazai élelmiszeripari vállalkozások és érintett hatóságok, illetve szakmai szervezetek közötti együttműködés elősegítésére.

Bővebben...
 
Fővárosi pitaüzemet zárt be a NÉBIH
2016. Január 26. Kedd, 10:45

altaltSúlyos higiéniai problémák és a nyilvántartás teljes hiánya miatt azonnali hatállyal bezárt egy fővárosi péküzemet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága. Az élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrök, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságával közösen tartott ellenőrzés során az üzem működését azonnali hatállyal megtiltották, és1048 kg pitát és 30 kg lisztet foglaltak le.

Bővebben...
 
A gluténérzékenység mértékének meghatározása
2016. Január 18. Hétfő, 10:33

altA Bolognai Egyetem tudósai felfedezték, hogy egy zonulin nevű fehérje fontos támpontot jelenthet a gluténintolerancia mértékének meghatározásakor. Egy új hordozható eszköz pedig alkalmas lehet arra, hogy a fogyasztók felmérhessék az élelmiszerek valós allergéntartalmát.

Bővebben...
 
Elégedett téli élelmiszerlánc-biztonsági ellenőrzéseinek eredményével a NÉBIH
2016. Január 17. Vasárnap, 11:56

altNéhány kirívó esettől eltekintve pozitív tapasztalatokkal zárult a 2015-ös téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés. A decemberi akció során 4997 vizsgálatot végeztek el a szakemberek, 8,4 tonna terméket vontak ki a forgalomból, 83 alkalommal figyelmeztetést és 185 esetben, összesen 21,7 millió forint bírságot szabtak ki.

Bővebben...
 
Öregdiák találkozó a Toldiban
2016. Január 16. Szombat, 10:39

alt2016. február 27-én (szombaton) 16 órától minden egykori Toldis diákot szeretettel vár a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium. Jelentkezés (vacsoraigénylés, szállásigénylés és a pénzbefizetés) határideje: 2016. február 17-ig. A jelentkezési lap megtalálható az iskola weblapján.

Bővebben...
 
SZJA bevallás 2016
2016. Január 11. Hétfő, 20:46

alt2016-ban, azok dönthetnek a bevallási-nyilatkozat mellett, akik 2015-ben kizárólag munkáltatótól szereztek jövedelmet, kedvezményt nem érvényesítettek és nem is tudnak, nem tesznek önkéntes kölcsönös biztosító pénztári, nyugdíj-előtakarékossági, valamint nyugdíjbiztosítási nyilatkozatot, és akik helyett azt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal készítheti el a bevallási-nyilatkozatot.

Bővebben...
 
Széchenyi Kártya-2016
2016. Január 11. Hétfő, 20:37

altA Széchenyi Kártya Programban 50 millió forintra emelték a felvehető hitel összegét a korábbi 25 millió forintról, valamint a Széchenyi Forgóeszközhitel kamattámogatása 2 százalékról 3 százaléka nőtt, ami egyúttal a termék árának csökkenését is jelenti.

Bővebben...
 
A Piszkei Öko Kft. mini briósa lett az Év Bioterméke
2016. Január 07. Csütörtök, 11:36

alt2015 évben a Piszkei Öko Kft. kapta az Év Bioterméke díjat. Az elismerést tanúsító oklevelet s a hozzá tartozó kerámia díjat a XXVIII. Biokultúra Tudományos Napon vehette át a cég vezetése képviseletében Ulrich Béla ügyvezető igazgató.Az elismerés értékét fokozza, hogy a megszokott biozsűri helyett egy külsős, szakmailag hozzáértő, bírálóbizottság vizsgálta és értékelte a versenyre jelentkezett biotermékeket akik az alapanyagtól az összetételig, a gyártási folyamatoktól a termékre jellemző ízhatásokig, - beleértve a csomagolást, a rajta található feliratokat is – mindent értékeltek, és az így összesített pontszámokból kapta meg a Piszkei Öko Kft. az Év bioterméke díjat.

Bővebben...
 
Láncügyletek vizsgálata
2015. December 20. Vasárnap, 09:56

altLáncügyletnek azok, a kereskedelemben egyébként mindennaposan előforduló ügyletek minősülnek, ahol egy-egy termék egymást követően egynél több értékesítés tárgya úgy, hogy a termék elszállítása közvetlenül az első értékesítőtől a végső beszerzőhöz történik. Láncügyletek valamennyi kereskedelmi ágazatban előfordulnak, leggyakrabban a mezőgazdasági termékértékesítések során. vizsgálatuk mindig is az adóhatósági ellenőrzések kiemelt célpontja volt.

Bővebben...
 
WESSLING Hungary Kft és a cukrászok között megállapodás született
2015. December 18. Péntek, 12:13

altaltA Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a minőségi cukrászati termékek megteremtésének és elismertségének növelése területén fontos együttműködési megállapodást kötött a Magyarországon közel negyed százada tevékenykedő WESSLING Hungary Kft-vel. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének célja a gyártási, üzemeltetési körülmények fejlesztése a biztonságosabb élelmiszer-termelés érdekében, ezen kívül a változó jogszabályi körülmények folyamatos nyomon követése és szakmai segítségnyújtás a tagok részére oktatások és ismeretterjesztő előadások keretében. A magyarországi cukrászdákban a „TOP Higiénia” rendszer sikeres bevezetésének köszönhetően javulhatnak a higiéniai állapotok és az előállítási körülmények.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 57
Webdesign: IRQ