Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 1 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Laboratóriumi gyakorlathoz
A farinográf története.
2011. Május 10. Kedd, 10:56

altA farinográfot eddig világszerte minden jól felszerelt lisztminősítő laboratóriumban alkalmazták. Nagy sikerét és megbízhatóságát elsősorban a vizsgálati eljárás alapelve, nevezetesen a tésztaképzés során bekövetkező reológiai változások rögzítése, ezen felül a műszaki felépítése biztosítja.

Bővebben...
 
Szinezőanyagok kimutatása
2010. Július 21. Szerda, 08:43

Rémik Ildikó - Szalai Lajos: Színező hatású adalékanyagok kimutatása kenyerekből ( SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK 49. évf. 2002. 3. sz. 19-27.o.) cikkben a szerzők kísérleti vizsgálatsorozatot írnak le, amely alkalmas a kenyerek mesterséges színezésének kimutatására.

Bővebben...
 
Kenyerek savfokának meghatározási problémái
2010. Július 20. Kedd, 11:52

 

 Dr. Szalai Lajos: A kenyerek savfokának meghatározási problémái (SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK 50. évf. 2003. 6. sz. 55-56.o) cikke a különböző módszerek eltérő eredményei okozatait magyarázza.

Bővebben...
 
Kenyerek elasztigráfos vizsgálata
2010. Július 20. Kedd, 11:35

A kenyérbélzet rugalmasságát Magyarországon a mintegy negyven évvel ezelőtt megszerkesztett Elasztigráf nevű műszerrel mérik. A reológiai műszerek mindig nagyon költségesek voltak, de az Elasztigráf éppen az egyszerű kivitele miatt az elérhető árú eszközök közé tartozott. Az elasztigráfos vizsgálat azonban friss kenyérrel ma már többnyire nem végezhető el.

Bővebben...
 
Roncsolásmentes vizsgálati technikák
2010. Július 19. Hétfő, 13:29

Dr. Lásztity Radomir: Új vizsgálati technikák a sütőipari kutatásban és fejlesztésben. SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK  55. évf. 2008. 3.sz.13. o.)c. tanulmánya bemutatja az élelmiszerek minőségével és biztonságával kapcsolatos követelmények bővülését, ami egyben a szükséges minőségellenőrzési vizsgálatok fejlesztését  is maga után vonja.  Ez erősíti azokat a törekvéseket, hogy új vizsgálati módszerek kidolgozásával és alkalmazásával lehetőleg megbízhatóbban, kisebb költséggel és gyorsabban lehessen a feladatokat megoldani.

 

Bővebben...
 
Rozslisztek sütőipari értéke
2010. Július 19. Hétfő, 12:23

Dr. Gasztonyi Kálmán:Amit a rozslisztek sütőipari értékéről tudni illik... (SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK:52. évf. 2005. 1. sz. 15-16, 19-21.o) című cikke annak ellenére foglalkozik a rozslisztek sütőipari értékével, hogy jelentőségük kisebb a búzalisztekénél.

Bővebben...
 
Búzalisztek sütőipari értéke
2010. Július 19. Hétfő, 12:06

Dr. Gasztonyi Kálmán: Amit a búzalisztek sütőipari értékéről tudni illik... (SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK 51. évf. 2004 6. sz. 21-22, 25-28, 33.o.) áttekintést ad az alapvető lisztjellemzők vizsgálati módszereiről, a vizsgálati eredményekből levonható következtetésekről.

Bővebben...
 
A fusarium és a mitoxinok.
2010. Július 14. Szerda, 13:24

 A múlt század 70-es éveiben,főleg a kukorica Fusariumos fertőzése okozta problémák sikeres megoldása után évtizedeken át úgy tűnt, hogy a Fusarium toxinok hazánkban marginális jelentőségűek. A rendszeres monitoring vizsgálatok során ritkán találtak fertőzött gabonákat és ezekben nagyon alacsony volt a mikotoxin tartalom. Pár évvel ezelőtt azonban az étkezési búza fuzáriumos fertőzésével találkoztunk, míg ebben az évben Fusarium toxinnal szennyezett tésztát és más gabonaalapú termékeket kellett a kereskedelemből visszarendelni. Ezek a figyelmeztető jelek szükségessé teszik a nagyobb figyelmet ebben a vonatkozásban is

Bővebben...
 
Extenzográf alkalmazása
2010. Július 14. Szerda, 12:26

A kutatás és a gyakorlat számára régóta fontos feladat az őszi búza és a belőle őrölt liszt minőségének vizsgálata. A Pannon Búza Program azzal a céllal jött létre Magyarországon, hogy a világ gabonaiparában alkalmazott legfontosabb minőségirányítási rendszerekre, a magyar búza minőségi tulajdonságaira alapozva fejlődjön a magyar gabonavertikum nemzetközi versenyképessége.

Bővebben...
 


Webdesign: IRQ