Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 2 hónap, 2 hét .
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684
  • guest_2022: Budaörsi munkahelyre keresünk molnár vagy pék szakmunkást lisztkeveréshez. További infók: info@kenyersutes.hu



Galéria

Szaklap

Hagyományőrzés
Szerb kenyérmúzeum
2013. Október 17. Csütörtök, 10:54

alt

Slobodan Jeremić – Jeremija szerb író, festői munkásságának 30. évfordulóján 1998-ban, a szerémségi Pecsince (Pećinci) faluban kenyérmúzeumot alapított. Az író-festő maga tervezte és építette a múzeumot, amely jelenleg a Jeremić család telkén helyezkedik el. A szerb kenyérmúzeum valójában óda a kenyérhez, és azon szerb festő több évi kutató- és gyűjtőmunkájának a gyümölcse, akinek az ulmi kenyérmúzeumban is volt már kiállítása.

Bővebben...
 
Új HIR termékek: kelt rétes és a jász ostoroskalács
2013. Október 07. Hétfő, 10:54

alt

A76. OMÉK jelentős szakmai sikerrel zárult a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje számára. A rendezvény keretében  került sor azúj HÍR védjegyek átadására. Tizenkét pályázó tizenkilenc terméke között a „Kelt rétes” Nardai Anita rendfő gyűjtésenyomán a Közép – Dunántúli régióból,  az „Ostoros kalács” Dowidatné Kardos Sára és Csendesné Dolinay Margit rendi tagok gyűjtése nyomán az Észak – Alföldi régióból nyerte el a HÍR védjegy használati jogát.

Bővebben...
 
Egy HIR-es termék a rábaközi (vert) perec
2012. Augusztus 28. Kedd, 14:01

alt

Az augusztusi HÍR-es Íz napok kapcsán érdemes ismét felkelteni a figyelmet, egy méltatlanul feledésbe merülő portékára a rábaközi vert perecre. A fáradságos munkával készíthető, nagy tojástartalmú, enyhén édeskés ízű perec például szolgálhat, hogy eleink a tartósító szereket nem ismerve különleges technológiával készítettek hosszú ideig elálló egészséges terméket.

Bővebben...
 
Felfújt kenyerek
2011. Április 12. Kedd, 13:27

altA sütőipari szervezetek a minőségjavításra és a hagyományőrzésre hivatkozva összefogásra buzdítják a pékeket. Vissza kellene szorítani a hófehér bélű, szinte vághatatlanul laza szerkezetű, másnap már ehetetlen pékárukat, vagyis a felfújt kenyereket és zsömléket. Csakhogy a jobb minőség többe kerül, a vevők pénztárcája meg egyre vékonyabb.

Bővebben...
 
III: Hajdúböszörményi Kemencés Nap 2011. május 29-én.
2011. Április 12. Kedd, 13:10

altTájjellegű, részben feledésbe merült népi ételek dagasztási, kelesztési,sütési bemutatója és kóstolója lesz látható a III: Hajdúböszörményi Kemencés Napon a HajdúböszörményiTájházakban (Hajdúböszörmény Polgári u. 2-100 sz. alatt 2011.május29-én(vasárnap)9.00–17.00óra között.

 

Bővebben...
 
A Villa Bagatelle-családi vállalkozás
2011. Február 09. Szerda, 12:34

alt1929-ben a Szent Rókus Gyógyszertár tulajdonosa villát épített Budapesten, a Németvölgyi úton.  2010-től egy különleges vállalkozás ad új szellemiséget a felújított épületnek. A villa földszintjén levő pékboltban saját pékségükben készült kenyereket és péksüteményeket árulnak, az első emeleten található kávéház saját cukrászsüteményekkel és bisztrómenüvel áll a fogyasztók rendelkezésére. A második emeleten exkluzív lakberendezési üzlet kapott helyet.

Bővebben...
 
Fülöp Gabriella weboldala a www.pepigabi.hu
2011. Február 04. Péntek, 11:32

 

alt Fülöp Gabriella weboldala a www.pepigabi.hu „Egy kis segítség családfakutatóknak” címmel saját sok éves kutatásait teszi közkinccsé.

Aki családfát kutat

 

 

Bővebben...
 
Emlékezés egy 1979 évi sütőipari termékbemutatóról
2011. Január 18. Kedd, 13:12

altalt"Kenyerünk java" címmel Szemere Katalin 2011. január 15.-én megemlékszik egy kép apropóján az 1979 évi iparági termékbemutatóról. Az írás és a kép a nol.hu Kultúra rovatában vasárnaponként megjelenő Képmentő-sorozat egy darabja. A szerző a Népszabadság gazdag fotóarchívumából válogatott.

 

Bővebben...
 
Amit a perecről tudni illik!
2010. Július 21. Szerda, 11:18

altBaltás Lászlóné :  Érdekességek a perec körül.(SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK55. évf. 2008. 5.sz. 34 o.) című munkája bemutatja, hogy a perec miután a pékek szimbolikus jelképévé vált, milyen szerepet kapott a pék életére jellemző mozzanatok legtöbb területén. Baltás Lászlóné: A perecnek Magyarországon is hagyománya van (SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK 56.évf. 2009.1 sz13-16 o.) a perec európai történelmi gyökerei után bemutatja a hazai hagyományokat.

Bővebben...
 
Az Agrármarketing Centrum nyílt pályázati felhívása a hagyományos eljárással készülő sütőipari termékek népszerűsítésére.
2010. Május 28. Péntek, 10:07

altAz Agrármarketing Centrum nyílt pályázati felhívást tesz közzé a 2010. évi közösségi agrármarketing program keretében a hagyományos eljárással készülő sütőipari termékek népszerűsítésének támogatására.
A támogatás célja a hazai sütőipari ágazat hagyományos sütőipari termékek népszerűsítésére irányuló marketingtevékenységének segítése, a fogyasztói tudatosság növelése az egészséges sütőipari termékek vásárlására.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2010. május 25.
A pályázatok elbírálási határideje: 2010.május 26.
A pályázók médiaterveihez  tervezési és megvalósítási együttműködést ajánl a SÜTŐIPAROSOK, PÉKEK szaklap szerkesztősége.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Webdesign: IRQ