Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 3 hónap, 1 hét .
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684



Galéria

Szaklap

A Sirha Budapest 2018. február 7-9 között kerül megrendezésre
2017. Június 05. Hétfő, 07:37

altA Sirha Budapest prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás legközelebb 2018. február 7-9. között kerül a Hungexpo Budapest területén megrendezésre. Az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar valamint a horeca szektor, gasztronómia és csomagolóipar régiós szakkiállítása 2018-ban szélesebb programkínálattal és kibővített tematikával, már két pavilonban várja a kiállítókat. A kiállítás 3 napja alatt 20 000 szakmai látogatót várnak a Sirha Budapest szervezői.

alt2015. augusztus 14-én 2016. május 9-11. között kerül megrendezésre a SIRHA  cím alatt adtunk hírt látogatóinknak, a tavaly megrendezésre került a SIRHA nemzetközi kiállításról, Jövőre az élelmiszeripar, a cukrász- és sütőipar, a szálloda- vendéglátó-, és csomagolóipar, valamint a gasztronómia képviselői és döntéshozói számára érdekes versenyek és bemutatók és konferenciák lesznek:

·         Bocuse d’Or Magyar Döntő: A legrangosabb nemzetközi gasztronómiai verseny, hazai fordulóján az ország legjobb szakácsai mérkőznek meg, hogy részt vehessenek a 2018-as európai döntőn, majd a 2019-es lyoni Bocuse d’Or Világdöntőn!

·         Sirha Budapest Desszert Verseny: Kolonics Zoltán, hazánk legelismertebb kreatív cukrászának szervezésében újra megmérkőznek egymással az ország legjobb cukrászai, melyben a Magyar Cukrász Ipartestület is fontos szerepet vállal.

·         International Catering Cup:A vendéglátók versenyén a résztvevő csapatok számos képességükről adnak számot a szervezéstől kezdve a logisztikán át az ételek előkészítéséig és tálalásáig. A verseny a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének együttműködésével kerül megrendezésre.

altalt·         Innovációs Termékverseny: A versenyben - amelynek médiapartnere a Trade Magazin- a kiállítás témájához illeszkedő innovatív megoldásokat értékeli a szakmai zsűri.

·         Szálloda és étterem design verseny: A versenyen- amelynek médiapartnere a Vendég és Hotel- résztvevő designerek a helyszínen egy szakmai konferencia keretében számolnak be a közönségnek a sikerük titkáról, illetve a győztes design részletei egy kisebb kiállítás keretében be is mutatkoznak a látogatóknak.

·         Országos Közétkeztetési Szakácsverseny: A versenyen az indulók hazai alapanyagokat tartalmazó előre meghatározott élelmiszerkosárból készítenek tradicionális ízeket képviselő ételeket a modern gasztronómia jegyében.

  • Magyar Nemzeti Kereskedőház és Enterprise Europe Network, PRIMOM Alapítvány B2B találkozók:Az európai kis- és középvállalkozások kapcsolatainak bővítésének érdekében egész napos üzleti találkozó sorozat várja a szakembereket, akik számára előzetes lehetőség nyílik időpontok egyeztetésére egy erre kifejlesztett software segítségével.

alt·         További hagyományos programok: Szálloda és vendéglátóipari konferencia a szakmai szövetségek bevonásával, Kreatív Pékfórum,  Future Store, és a Közétkeztetők Napja

Kapcsolat: HUNGEXPO Zrt. SIRHA BUDAPEST Projekt
Levélcím: 1441 Budapest, Pf 44.
Fax: 06-1/263-6098
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

 
Webdesign: IRQ