Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 3 hónap, 1 hét .
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!
  • csupi000: Na meg hogy itt ebben az országban nem becsülik meg a munkánkat ,szinte éj bérért dolgoztatják a minden napi kenyérsütőket .Mikoe kemény fizikai munkát végeznek ,ami könyített lett.Nem panaszkodom de a szakmai tapasztalatban szerzett tudást jobban meg kellene becsülni mint azt amit az iskolában szereztek emberek..
  • csupi000: kedves pékek és nem pékek.Ezuton szeretném közölni azt a tényt hogy a pékek teljesen el lettek feledve sajnos.
  • Brigi: Biológus (szakirány:molekuláris biológus) végzettséggel keresek munkát leginkább Debrecenben. Elérhetőségem: bugrai9005@gmail.com
  • csabap: Válasz guest 9250-nek: a nagyobb kiőrlésű fajtáknál alkalmazott eljárás a lisztes szórás. Ezen kenyerek héja összefüggőbb, nem cserepes. A fehér kenyérnél függ a technológiai művelettől(kézi, gépies)
  • marcsi: Élelmiszertechnológus végzettséggel és pék-cukrász végzettséggel állást keresek Budapsten. + 36 30 676 285 vagy e- mail: tatarmaria2@gmail.com
  • liszteszsák952: használt lisztes zsákokra lenneszükségem telefon:202324684



Galéria

Szaklap

Szakkönyvek értékesítése végelszámolás alatt
2017. Április 06. Csütörtök, 09:41

altA Sütőipari Egyesülés újszerű állapotban lévő angol és német nyelvű szakkönyveket kíván értékesíteni.

A második kínálati csomag az alábbi:

Leltári szám

 

Könyv címe

 

oldal

kiadó/kiadás éve

egyéb

nettó ár Ft

438/I

 

Methods in Enzymology I

835

Academic Press INC, Publishers 1955

együtt

 

438/II

 

Methods in Enzymology II

987

Academic Press INC, Publishers 1955

együtt

 

 

 

Methods in Enzymology I-II

 

 

 

30.000

437/I-1

 

The Enzymes I

724

Academic Press INC, Publishers 1950

együtt

 

437/I-2

 

The Enzymes II

1361

Academic Press INC, Publishers 1950

együtt

 

 

 

The Enzymes I-II

 

 

 

40.000

437/II-1

 

The Enzymes I

790

Academic Press INC, Publishers 1951

együtt

 

437/II-2

 

The Enzymes II

1440

Academic Press INC, Publishers 1951

együtt

 

 

 

The Enzymes I-II

 

 

 

40.000

554

 

Das Grundwissen des Ingeneieurs

961

VEB Fachbuchverlag Leipzig 1959

 

 

8.000

1366

 

Das Grundwissen des Ingeneieurs

1188

VEB Fachbuchverlag Leipzig 1965

 

 

10.000

1686

 

Das Fachwissen des Ingeneieurs II

1151

VEB Fachbuchverlag Leipzig 1967

együtt

 

1687

 

Das Fachwissen des Ingeneieurs II

617

VEB Fachbuchverlag Leipzig 1967

együtt

 

 

 

Das Fachwissen des Ingeneieurs I-II

617

VEB Fachbuchverlag Leipzig 1967

 

30.000

1933

 

The Fundamentals of Food Engineering

592

The AVI Publishing Company INC. Westport,Connecticut 1963

 

 

5.000

1895/I

 

Biomedical Sciences Instrumentation I

475

Plenum Press New York 1963

együtt

 

1895/II

 

Biomedical Sciences Instrumentation II

296

Plenum Press New York  1963

együtt

 

 

 

Biomedical Sciences Instrumentation I-II

 

Plenum Press New York 1963

 

 

8.000

417/I

 

Praktische Physik I

544

B.G. Teubner Verlagsgesellschaft Leipzig 1955

együtt

 

417/II

 

Praktische Physik II

578

B.G. Teubner Verlagsgesellschaft Leipzig 1955

együtt

 

 

 

Praktische Physik I-II

 

B.G. Teubner Verlagsgesellschaft Leipzig 1955

 

12.000

1365

 

Das Fachwissen des Ingenieurs

890

VEB Fachbuchverlag Leipzig 1964

 

 

15.000

1367

 

Chemische Verfahrenstechnik I

564

VEB Deutscher Verlag für Grundstoffindustrie Leipzig 1962

együtt

 

1368

 

Chemische Verfahrenstechnik II

394

VEB Deutscher Verlag für Grundstoffindustrie Leipzig 1962

együtt

 

 

 

Chemische Verfahrenstechnik I_II

 

VEB Deutscher Verlag für Grundstoffindustrie Leipzig 1962

 

 

10.000

424

 

Fermente Im Rahmen der Lebensmittelchemie

94

Verlag von Theodor Steinkopff Dresden und Leipzig 1956

 

 

2.000

422

 

Milch und Milchprodukte

298

Fachbuchverlag Leipzig 1956

 

2.000

439

 

Das kleine Dauergebȁck

 

Heinrich Killer Verlagsgesellchaft mbH Nordhausen am Harc 1951

 

1.000

440

 

Rezepte und Anweisungen für die Kondittorei und Feinbȁckerei

 

Heinrich Killer Verlagsgesellchaft mbH Nordhausen am Harc 19549

 

 

 

1.000

1271

 

Industrial Engineering Handbook

 

McGraww Hill Book Compny INC  New York, Toronto, London 1963

 

 

2.000

820

 

Handbuch der Regelungstechnik

 

Springer-Verlag Berlin, Göttingen, Heidelberg 1961

 

 

2.000

 

 

ÖSSZESEN

 

 

 

218.000

 

Az ajánlati ár az Áfát nem tartalmazza.

A teljes csomag megvétele esetén a vételár 10% - kal csökkenthető!

A szakkönyvek megtekinthetők és elvihetők a Sütőipari Egyesülés Budapest XI kerület Dombóvári út 6/8 szám alatti székhelyén,- előzetes megbeszélés után- kedd és/vagy szerdai napokon 9-13 óra közötti időpontokban.

dr. Oláh András végelszámoló

Telefon: 06/30 948 4708

e-mail Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Mellékeljük a szakkönyvcsomagot.

 
Webdesign: IRQ