Keresés

Üzenőfal

Utolsó üzenet: 1 hét, 1 nap .
  • guest_6317: Volt FSV-sek jelentkezzetek! betanna@gmail.com Mindenkit szeretettel várok. Van Messenger felületünk is: FSV Kollégák néven
  • guest_6317: Köszönöm a volt FSV dolgozók találkozójáról a hírek, események fülön feltett elképzelést és kérést. Köszönöm, ha a szervezéssel kapcsolatban régi kollégáim segítenek, megadják saját elérhetőségüket, vagy akéár azookét, akikkel kapcsolatban vannak. Akik eddig csatlakoztak, nagy örömmel vették a kezdeményezésünket. Már 200 kolléga neve, többnek e-mail cím
  • Bakospek: Dunavarsányban üzemképes 400 nem-es sütőüzem családi házzal eladó. Érd: 06703302737
  • gyurcsi30: Fagyasztott pékáruk fóleg a leveles termékek fejlesztésében is nagy tapasztalattal rendelkezem.Keressenek bátran.+36306531320
  • gyurcsi30: Pékségeknek új tsvájci ill. ausztriai termékeket mutatnék a hejszinen telepiteném is teljes technológiával és folyamatos támogatással.+3630653120 gyurcsi30@freemail.hu
  • guest_2925: Kézműves édesipari műhely, bérgyártást vállal. 06-20 582 0128
  • guest_8050: Van valami betoltendő muka lehetöség
  • guest_5858: kösz csabap gépkönyv ügyben
  • Pataki Zoltan: Nemetorszagba pekmestelevelerl rendelkezö munkavallalot keresünk, teljes munkaidös nemet bejelentessel. jelentkezni a patakizoltan70@gmail.com e-mail cimre
  • csabap: Sütőipari gépek-dinasztia kiadó.Itt nézd meg!
  • csabap: Sütőipari gépek- dinasztia kiadó. Itt nézd meg!
  • guest_2081: gépkönyvet keresek rotációs kiflisodróhoz!
  • HORVATH A: Végleges csótányirtás garanciával, egyetlen színtelen, szagtalan kezeléssel, 14 sütőipari üzem referenciájával. Nem igaz, hogy nem kiirtható! Van megoldásunk. Komplett HACCP/IFS dokumentációval, hazai KFT. További infó: csotanykommando.hu, 70/666-44-77.
  • Kovács Zsolt: Egy bizonyos kenyérféleség üzemi előállítását célzó technológia leírás magyarról németre való precíz fordítását vállalja valaki? zsoltkovacs113@gmail.com
  • f_n_adrienn_whc: Kedves Tagok! Gyártástechnológus és telepvezető helyettes pozícióba keresek kollégát sütőipari ügyfelemhez. Részletek végett elérhetőség: +36306982464; franknagy.adrienn@whc.hu. A munkakörökről: http://goo.gl/oc7nqo és http://goo.gl/F4DLso oldalakon.
  • guest_5799: hali
  • Mattom: Cukrászati gyártó, minőségi, házi jellegű, kimért egyedi termékekkel viszonteladókat keres. Elsősorban Jász Nagykun Szolnok Megyéből. Érd: 06309925119
  • guest_7962: Nagy Zsuzsannak : Fel tettem
  • Nagy Zsuzsánna: Remek válasz az Index cikkére. Ezt kitehetnéd András a Facebookra is.
  • guest_9180: Pékségeknek segitek új termékek pl. burek előállitásában, pékek betanitásában, gyártmánylapok, anyagszükséglet elkészitésében, valamint nyomonkövetés, raktárkészlet lekisérésésére szükséges táblázatok kidolgozása. Új tehnológiák bevezetése. Elérhetőségem esterpetrovic@gmail.com vagy +381 63 8574535
  • guest_9180: Pékségekben uj termékek mint pl a burek megtanitom a tehnologiai folyamatot ,a termék elkészitését, anyagszükségletet,gyártmánylapot,a nyomonkövetéshez szükséges adatok renszerezését, raktárkövetést, uj termékek betanitását, folyamatos tehnol
  • guest_2709: Adel nevű felhasználónak: a felülírt címre nem lehetett küldeni. Itt az én elérhetőségem: chubby80@upcmail.hu várom válaszát deutsche backer
  • guest_3222: karlbeer@karlbeer.kom kérem hivjon a munkával kapcsoladban 0630 4150062
  • guest_3222: BESZÁLLITANÁNK 1 T ZÁRT DOBOZOS JÁRMÜVEL SANJUAN KFT .0630 4150062
  • guest_7593: Jelenlegi is működő kisüzemi pékség részére keresek olyan beszállítót, aki az alapanyagok beszállítása mellett a technológiák kialakításában is segítséget tud nyújtani. A tsandard termékek mellett egy prémium termékcsalád bevezetése is cél. Kapcsolatfelvétel: karlbeer@karlbeer.com Üdvözlettel, Karl Ákos
  • Adel_euJOBS: Németországba keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező pékeket és cukrászokat. További kérdésekkel kérlek forduljanak hozzám az adel.orosz@eujobs.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Orosz Adél
  • átlagvásÃ: Szombathely, Szűrcsapó u. 23. Zalaco üzlet 24-én karácsonykor 11:20-kor. Értem én, hogy nagyon kevés bérért vannak alkalmazva az eladók, és nem érdekeltek az értékesítésben, mert azt a kevés pénzt így is-úgy is hazaviszik ha végigbeszélgetik a napot akkor is, de a Zalaco megengedheti azt magának, hogy az eladó kinevesse gúnyosan a vevőt, aki beiglit akar venni (urambocs
  • guest_2627: Üdvözlöm! A guest 9222 kérdése csabap nevű felhasználótól. Békés megye
  • guest_9222: Helyileg hol?
  • guest_2627: Élelmiszertechnológus végzettségű, sütőüzemi tapasztalatú. Pályázati tanácsadással foglalkoztam. Képesítés: sütő szak, bérügyintéző. Tevékenység: pékség, biztosítás. Várom érdeklődését!



Galéria

Szaklap

Candida diétát folytatók étrendjébe illeszkedő péktermékek
2013. Október 15. Kedd, 10:57

altA Piszkei Öko Kft. az ország első biomalma és biopékségeként 1996-ban kezdte el a teljes kiőrlésű bio gabonából készült kenyerek és sütemények gyártását és már hosszú ideje népszerűsíti az egészséges életmódot, valamint ezen belül az egészséges táplálkozást. Az országban fellelhető legjobb minőségű, - a Biokontroll Hungária Kht. által szigorúan ellenőrzött- vegyszermentes gabonákat és magvakat használják, amelyet saját malmukban közvetlenül sütés előtt őrölnek meg, maradéktalanul megőrizve a benne lévő vitaminokat, ásványi sókat, nyomelemeket. Termékeiket tej és tojás felhasználása nélkül készítik, így azokat tej-, tojás allergiások és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

altaltA bio kenyerek teljes kiőrlésű bio lisztből készülnek. A teljes kiőrlésű liszt az emberi szervezetre jótékony hatással van, mert a benne lévő korpa a bélrendszerbe jutva szinte kisöpri a bélfalakon lerakódott szennyeződéseket, elhalt sejteket. Azzal, hogy tisztítja a bélfalat, eltávolítja az elszaporodott Candida gombákat is, és ez által tehermentesíti emésztőrendszerünk egy részét. A csíra pedig tartalmazza a teljes B vitamincsaládot, növényi olajat és azt az őserőt, ami a gabona újjáéledését teremti meg.

 

A Piszkei Öko Kft legújabb fejlesztése a hozzáadott élesztőt nem tartalmazó, bio zabos kenyér.

altA Candida korunk civilizációs betegsége. A Candida az élesztőgombáknak egy, a mikrobiológiában jól ismert családja, amelyen belül számos különböző gombafajta létezik. Leggyakrabban a Candida albicans alfaj jelenléte mutatható ki a candidiasis során. A Candida albicans egy sarjadzó, álfonalakat képező élesztőgomba fajta, amely az egészséges ember nyálkahártyáján, bőrén és bélcsatornájában is megtalálható. Részét képezi a biológiai egyensúlynak mind a külső környezetben, mind az emberi szervezeten belül. A bélflóra részeként folyamatosan verseng a hasznos tejsavbaktériumokkal a táplálékért. Ha túlzott mértékben elszaporodik, súlyos problémákat okozhat. Gyakran felismerni is nehéz, mivel nagyon sokféle tünetet produkálhat. Akinek a szervezetében túlszaporodott a Candida-gomba, annak elsősorban a táplálkozásán kell változtatnia. Speciális diétával azonban a beteg tünetmentessé válhat. A szigorú diéta lényege, hogy a szervezetbe ne kerüljön élesztő és cukor. A gombát szó szerint „ki kell éheztetni ”, tehát minden olyan élelmiszert, ami cukrot (beleértve a mézet is) és/ vagy élesztőt tartalmaz, ki kell vonni az étkezésből.

 

A biotermékek széles választékához tartoznak a Piszkei Öko Kft. által készített kovászolt, bio növényi erjesztővel készül és hozzáadott cukrot sem tartalmazó kenyerek, és hozzáadott élesztőt és cukrot nem tartalmazó pék- és cukrászsütemények, ezért a Candida diétát folytatók étrendjébe tökéletesen beilleszthetők.

 

Szekeres István

termelésvezető

 

 
Webdesign: IRQ